| 1mist3r a întrebat:

Funda* Decciii azi la lb.romana am facut "izvorul noptii" de L.Blaga Sunt in clasa a VIII-a si am terminat lectia.ne-o predat de pe o carte rosie cu numele "sa dezlegam tainele textului"parca era pentru clasa a VIII-astraight face si maine dam test, din asta si s-ar putea sa dam din cartea aiastraight face cum as putea vedea ce ne poate da? adica cateva exercitii de pe cartea >respectiva?big grin:d< cine are acea carte?big grin bagat id Clau_ronaldo09
Si mai am o problemaazi, ne-o adus testele la romana(initiale) si am luat 6straight face anul trecut mi-o iesit media 9straight face la rom i-am spus mamei si o zis numai sa invatstraight face dar tata de obicei ma cearta cand i-au o nota mica, el nu prea vine pe la scoalastraight face ce as putea sa fac? sa-i spun ca am luat 7?big grin ca de fapt am luat 64 de pctstraight face sau sa-i spun nota asta?:-ssFundaaaa*

Răspuns Câştigător
| dnbstyle49 a răspuns:

Nu iti pot raspunde decat la a 2-a intrebare:
Sfatul meu e sa-i spui.
Si eu am luat 65 de pct la mate si i-am spus.M-a certat un pic dar ia trecut in jumatate de orahappywinkingFUNDA PLSSSS E PRIMU MEU RASPUNS

0 răspunsuri: