Am terminat scoala cam de multisor dar imi placea obiectul Elemente de constructii,il faceam cu domnul director,un om cu mare caracter, suflet deschis si foarte comic, iar cateodata ne premia pentru raspunsurile corecte pe langa un 10 in catalog, cu cate o ciocolata.Si tin minte ca intrasem in practica, era pe sfarsite terminasem proiectele, iar ca semn de multumire pentru noi ca am reusit sa facem proiectele la timp ne-a comandat 8 pizza si vreo 4 sticle de suc pentru toata clasa.Bun om!
@ a
Eu voaiam sa aud si preferintele altor, te-am jignit cumva ca am pus intrebarea asta? Daca nu iti convine mai bine nu mai raspunde, decat sa scrii degeaba mai bine raspunde la o intrebare unde stii clar ca poti ajuta. Si ca sa stii si tu pe TPU se pot pune si intrebari de genul asta deoarece s-au si facut categorii de genul "Conversatii", "Trivia/Amuzante" etc. Nu cred ca acolo oamenii cer ajutor. Eu am pus intrebarea la categoria "Adolescenti" pentru ca mi s-a parut ca merge si scoala acolo. Deja am trecut peste varsta la care aveam oracol.
Pa, pa!
Pana anul asta era biologia:X, anul trecut o adoram pentru ca faceam anatomie anul asta nu-mi mai place o invat de nevoie ca sa nu-mi stric media mai mai aveam si un prof...
actualmente cred ca materia preferata ar fi franceza, intotdeauna mi-a placut limba asta nu stiu de ce e melodioasa imi place mai mult decat engleza si romana imi place cu toate ca avem o groaza de teme ca doar de' avem examen...
Mie imi place foarte mult engleza. Un motiv ar fi ca este cea mai cautata limba straina.
Romana pentru ca o inteleg si ma descurc foarte bine. pur si simplu imi place
Geografia pentru ca este foarte interesanta...si orice om isi doreste sa stie pe ce calca, nu?
Materia mea preferată este geografia. De ce? Deoarece îmi place să aflu despre tări, despre climă, etc. Pur şi simplu îmi place.
Biologia` de ce`? Pentru ca invat despre corpul uman`... adica am invat in a7 ca acum nu ii cine stie ce`
MOTTO-UL ACESTUI SITE: TotiPentruUnu.
Cu ce te-am putea ajuta in privinta acestei intrebari stupide care as fi preferat sa o scrii intr-un oracol.
anonim_4396 întreabă: