Deci prietena asta a ta cred ca te'a "uitat" din moment ce vad ca sta numai cu varasa aia deci asta ar trebui sa fac si tu, profita ca a inceput scoala si fa-ti prietene noi :X
Pai sa se marite cu verisoara ei si sa iti dea pace... daca toti din grupul ei de prieteni te urasc cred ca cel mai bine e sa te indepartezi de ei...Nu merita sa te injosesti si sa o rogi sau sa ii faci tot pe plac doar ca si iti fie prietena.
Si alte prietene poti sa iti faci, unele care sa te inteleaga nu sa se comporte in acest fel.
Mult succes!
In primul rand as zice sa mai lasati una de la alta :d si in legatura cu verisoara ei care sigur tu o consideri diabolika nu stiu ce sa zic propune-i prietenei tale sasi organizeze timpul ...sa aiba timp la fel pentru amndoua... daca nu incearca sa-ti faci prieteni noi
1.Spune-i verisoarei tale sa nu se mai comporte ca in telenovele.
2. Vorbeste cu prietena ta despre faptul ca tu vrei sa fii prietena cu ea si nu te intereseaza daca verisoara ei nu vrea asta.
3. Gasiti-va odata toate 3 si discutati despre cum e mai bine sa va vedeti fara sa va suparati