| DιιιάLøvєs1Dツ a întrebat:

Buna TPU.[FUNDA SI CELORLALTI VOT : INTELIGENT SI FOLOSITOR!] Am si eu o problema. Imi place de un baiat si am idu' lui de mess, si in fiecare seara intra pe mine >8-, doar ca discutia noastra e cam asa : ceau cf? kiss, bine plicti, u? si continua ceva de genu rolling eyes. Chiar nu prea avem ce vb at wits' end. Cv ideei? pls dau funda.

Răspuns Câştigător
| Rebeca_5235 a răspuns:

Ce tare!
Poate te intrebi de ce? Pai...imi suna exact ca povestea mealaughing Suntem de multa vreme impreuna si e minunat. La fel totul a inceput pe mess.Bineinteles ca ne cunosteam doar locuim in acelasi oras, dar pe mess era totul. Vorbeam la fel : Cf? etc si tot lugeam lungeam si iar lungeam. Daca el nu este asa direct sa te intrebe ceva ia tu initiativa, si nu ii raspunde ca TE PLICTI, spune-i uite fac asta asta asta. Intreaba-l ce a "lucrat" toata ziua, fa o gluma pe seama lui (nu foarte indecenta :p) vorbiti despre o cunostinta comuna (bune si rele) despre dragoste desigurlove struck intreaba-l de exemplu:
-Cum stai cu dragostea si pune laughing
si asa mai departe, daca el te intreaba acelasi lucru tu raspunde-i cu ceva amuzant. Poate cine stie se infiripa ceva daca vorbiti despre dragoste.

bafta

7 răspunsuri:
| Cloudless a răspuns:

Trebuie sa te gandesti si cat de bine te potrivesti cu el. Mai intai intreaba-l de hoby-urile lui, si ceea ce face in timpul liber. Daca aveti aceleasi ocupatii. bv, caz contrar daca vrei numai decat manifesta si u interes in hoby-urile lui. Puteti vorbi despre ceati facut in trecut, ce excursii, ce intamplari haioase, numai sa fie genu la care au mai ras si alti sau care lau inteles si alti. ca altfel se asterne din nou linistea.

| AndaAndutZa20 a răspuns:

Intreaba`l cum mai sta cu dragotea. daca are prietena.etc.daca zice Nu intreaba`l daca ar vrea sa aiba sau ceva de genu.si daca intreaba daca stii pe cineva anum spune-i ceva in genu "ma oferbatting eyelashessmug" etc... sper ca tsi-am fost de folosbig grin

Răspuns utilizator avertizat
| AvrilLivigne a răspuns:

Pai intreaba-l ce o mai facut astazi
intreaba-l de un film
intreaba-l ce mai zicewinking
sper ca ti-am fost defolos

| ca4 a răspuns:

Cand incepeti discutia nu il lasi sa se plictiseasca, incepi sa-i vorbesti despre ceva captivant, despre sex de exemplu sau intamplari petrecute si tot asa pana cand incepi cu te iubesc si chestii de astea doar daca si el crezi ca te place macar 20%.Eu ti-am spus ce cred, daca nu e de ajutor ideea ignor-o, si sa stii am glumit cu sexul.

| yoanakris a răspuns:

Puteti vorbi de o anumita persona pe care o cunoasteti amandoi, vedeta sau melodii( incepi cu ceva de genu : am o intrebare.ce crezi despre melodia vedete... intreba-l priima dat ce ii place mult si continuu discutia.( propune-i un joc. intrebari si raspunsuri.pui tu o intrebare si el raspunde apoi pune el o intrebare si raspunzi tu ...bafta:d

| Nicolla a răspuns:

Buna happy. uite il poti intreba mai multe lucruri : ce muzica asculta, ce i place sa faca, poate il inviti la un date happy...il poti intreba orice cam ce ai vrea sa stii despre el.dar nu il poti intreba orice laughing