| mariaaaaaaaaaa a întrebat:

Funda! Stau cu un baiat si mereu cand intru pe mess imi zice imediat cf iubi, etc dar nu vrea sa ne sarutam in fata mai multor persoane. ma gandesc ca poate e cam timid sau ceva de genul, pentru ca e o fata pe acolo si mereu cand ma apropi de el zice "uuuuuu... ce faceti?" si chestii din astea sa mentionez ca ne-am certat de multe ori din vina acestei fete pentru ca a zis ca l-am inselat si din astea... lucruri cre nu sunt adevarate

cum pot face sa ii dovedesc cat de mult il iubesc?
sti cumva ce pot face ca sa il conving sa ne sarutam in fata celorlalti?

pentru ca tot timpul trebuie sa ne ascundem ca sa ne sarutam

si m-am saturat sa ne tot acundem

heeeeeeeeeeeellllllllpppppppp!

nu uitati de funda!

5 răspunsuri:
| jojolik15 a răspuns:

In primul rand daca lui int-adevar i-ar place de tine nu ar refuza sa te sarute in public! si pe langa asta nu ar crede tot ce spune gura lumii. daca te-ar iubi te-ar crede pe tine! deci nu te merita! el nu te saruta in public pentru ca nu vrea sa fie vazut! poate e genul de baiat fustangiu! scuza-ma dar asta cred eu! poate nu am dreptate. daca nu am dreptate sorry!

| pinkystyleツ a răspuns:

Eu totusi zic sa i spui lui asta.si sa incerci sa i explici durerea ta.

funda?

| misu a răspuns:

Asculta un sfat bun.el mai tine precis la altcineva si ii e teama sa nu se afle.e nehotarat.ia tu hotararea

| Mirruna a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa il saruti tu asa, dintr-o data inprezenta altor prieteni si vezi cum va reactiona
Daca te va respinge inseamna ca nu te iubeste si ca sta cu tine. de pamplezir si cel mai bine ar fi sa ii dai papucii.
Daca ii place vorbeste cu el si spune ce nu`ti convine.

| FluGg a răspuns:

Mah...sunt fete si fete...dar celor mai multe nu le place in public.