Pai stii ce sa-i faci? te duci la el si zici asa vrei sa facem sex si dupa aia o sa vrea ca asa crede kal inseli de nu vrei pa
Pai stii ce sai faci ?te duci la el sii zici asa vrei sa facem sex si dupa aia o sa vrea ca asa crede kal inseli de nu vrei pa
Buna mariaPai cred ca este timid.Incearca sa vorbesti cu el si sa ii spui despre tot ce simti pentru el si ca nu trebuie sa tina cont de tot ce spune lumea din jurul vostru.Conteaza foarte mult ce simte el pentru tine.Si in legatura cu fata aceea incearca sa o pui la punct pentru ca pentru chestii din astea de care face ea puteti suferi si sa va strice relatia.Succes.
Daca as fi cu o persoana si ar zice cineva chiar daca nu faci nimic "uuuuu...ce faceti?" as comenta si as zice "ce ti se pare ca facem?" ideea e ca daca tot sunteti impreuna nu lasati o proasta sa comenteze si daca e de acord fa publica relatia daca existaasa o sa vada ca chiar ti la el
Deci cand am citit.prima propozitie am crezut ca el nu vrea sa va sarutati in fata celorlalti dar cand am citit pana la capat mi-am dat seama ca fata aia este problema. Daca colegii vostri stiu ca sunteti impreua, de ce nu l-ai surprinde tu cu un sarut? Ar fi foarte romantic si asta i-ar demonstra ca il iubesti si ca nu iti e frica de "comentariile fetei aleia
Sper ca te-am ajutat:* succes
Si sa va iubiti mult
Fundita?
Draga Maria,
daca-ti place de cineva nu trebuie sa-ti fie rusine sa iti arati dragostea. Fata aia e geloasa, si nu trebuie sa va certati din cauza ei. Sarutati-va in public, fara sa va fie frica, ea o sa se infurie si o sa renunte la un moment dat sa va faca rau