Draga mea cati anisori ai tu? in primul rand nu e departe la 1 km,in al doilea rand mama ta crede ca poti cunoaste un om daca niciodata nu stai de vorba cu el, in al treila rand, sa stii ca exista si un gram de adevar si in vorba lumi. Nu te crede in vorbele lui, intalneste-te cu el si vezi cum se poarta nu te arunca in bratle lui prea iute. explica-i mamaei tale ca esti cuminte si cu capul pe umeri si te duci doar sa vorbesti cu el ca nu se va intampla nimic eventual, inceraca sa il da-i el la telefon pentru a sta linistita.
Daca spui k e atat e stricta, n-ai decat sa o minti k te duci cu altcineva pe afara si sa te intalnesti cu el.Si dupa aia cand vrei sa mai iesi cu el deja il cunosti si nu cred ca ar mai putea avea vreo problema sa nu te lase. Daca nu spune-i k iesi cu altcineva si iesi cu el... Asa e si mama mea si, eu singura solutie pe care am gasit-o asta e...
Miniuna are picoare scurte si tot va afla asa isi va pierde increderea in ea.Trebuie sa ii explice si sa-i demonstreze ca e o fata cu capul pe umeri.
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Liviuanonim întreabă: