| SecretKiss a întrebat:

fundita... Deci azi am vazut un om care ma privea ca si cum tocmai dorea sa ma omoare (e o cunostina veche). Am 12 ani si el are vreo 50. Nu avem confilcte chiar asa de mari, insa el e mai certaret de fire. Intrebarea mea e daca fantomele rele pot intra in unele persoane pentru a se razbuna de exemplu pe mine. Daca ii vedeati privirea va venea sa tipati sigurcrying. Nu am facut nici un raw nimanui ca "cineva" sa se razbune pe mine. (cineva mort) NU-mi zice-ti ca-s nebuna, ori ca-i autosugestie. va rog ajutati-mahappy

Răspuns Câştigător
| Hollywood a răspuns:

Hi tongue mm. pai eu nu prea cred in fantome... dar ma rog toate la timpul lor,incearca sal ignori, gandeste-te la altceva, poate ca tisa parut happy vezi c faci big grin

3 răspunsuri:
| Enzio a răspuns:

Nu poate,cred ca poate prea multe filme,le zici parintilor tai despre chestia asta, si va mai duceti la accea persoana si uita-te daca se mai uita sau era doar asa, ca se uita...iti urez succeshappy!

| USAGirl a răspuns:

Poi e posibil sa fie posedat dar nu sunt mari sanse. Mai bine ai vorbi cu parintii tai sa discute cu el si sa afle daca are vreo problema cu tine. Probabil era si el suparat ca i s-a intamplat ceva si de aia avea privirea ''ucigatoare''. Sper sa-ti rezolvi problema. Fundita?

| raluca_2332 a răspuns:

Deci in primul rand nu exista fantome... exista doar duhul cel rau care e cel de jos.Si da diavolul poate sa controleze unele trupuri dar nu sa intre in ele...le controleaza de afara.Adica el le spune ce sa faca si trupul face.Si oricum nu prea cred ca cineva ar vrea sa faca rau cuiva incat sa-l sperie asa de tare.Asa ca stai calma///si intoarcete inapoi la ale tale///ca poate mosului aluia tu ii pareai cunoscuta sau schimbata.cine stiebig grin