Mi se rupe, vrei laude? Ai cerut o parere, iar parerile sunt impartite - negative, pozitive si inexistente. Eu am o parere negativa pentru ca esti o laudaroasa, plictisitoare, agramata etc. din ce a reiesit de mai sus. Vrei doar sa iti hranim orgoliul, dar mie nu imi pasa daca te ranesc sau stupidul tau.
Esti o adolescenta foarte simpatica dar totusi nu esti fericita pentru ca asculti melodii triste.Ce te face atit de trista Raisa draga? Nu ai prieteni-e?
Esti inca un copil.impresia mea e asta din ceea ce ai scis, poate ca in realitate esti diferita.
@Andrei are dreptate Ce putem noi sa facem.sa fii sanatoasa mai bine pune mana pe carte daca tot nu inveti bine
Degeaba ai scris toate astea, nimeni nu-și poate face păreri despre tine decât atunci când va ajunge să te vadă în viața reală.
Daca nu ma puteti ajuta cu ceva mai bine tinetiva gura! Va pierdeti timpul vostru de nimic spunandu-mi mie ca gresesc siteul facanduma sa ma simt penibil si pe langa asta va mai luat si stupid asa ca nu mai vorbiti pe langa subiect ca nu luati funda daca ma jigniti!
Andrei ai maareee dreptate. Draga mea, te ajuta pe tine la/cu ceva ce credem noi despre tine? Oricum nu suntem de unde esti tu(banuiesc ca nu toti) si nu are sens sa pui o astfel de intrebare
Aici incercam sa ajutam oamenii de aceea site-ul se numeste "toti pentru unu"
Si inca ceva.Nu te mira ca nu a raspuns multa lume pentru ca pe mine una m-ai plictisit de la primele randuri,dar mi-am spus:"hai sa citesc mai departe, sa vad, poate chiar are nevoie de ajutorul meu"!
Acum iti urez bafta in continuare la tot ce vrei sa faci in viata(daca ai vreun gand sa faci ceva cu viata ta)!
P.S:Nu avem cum sa iti raspundem la intrebare pentru ca noi trebuie sa ne convingem de ceea ce ai zis tu despre tine. Poate ca nu esti asa sau poate ca asa crezi tu ca esti!
La revedere!
Vad ca la toate raspunsurile care au dreptate nu prea iti comvin si ai dat "nefolositor" si "Stupid"
suta in suta ai gresit site ul
daca vr sa scrii despre tine pe undeva scrie prin casa saupe pereti camerei tale dar te-as sfatuii sa acoperi dupa aia cu posere ca sa nu vada parinti
anonim_4396 întreabă:
xDivineAngel întreabă: