anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hai sa va spun cate ceva despre mine!

Sunt fata.Ma numesc Raisa.Singura la parinti, am 13 ani.

Cateva din melodiile mele preferate:http://www.youtube.com/watch?v=vORNXplscXE

http://www.youtube.com/watch?v=oXU5Hc1yhmE

http://www.youtube.com/watch?v=xy3L2XgOyuY

http://www.youtube.com/watch?v=1SNsLx9PGCE ETC.ETC.

Nu cunosc multa lume.Cunosc doar persoanele din cartier(nu ma inteleg bine cu toate)Am o prietena buna.Am fost vecine, acum stam la 2 strazi distanta.Ne cunoastem de o viata, ei ii spunt tot ce mi se intampla(e de varsta mea). Nu sunt prietena cu verisoarele mele (amice) doar cu una ma inteleg mai bine, si asta din cauza ca sunt mai mari ca mine cu cel putin 3 ani.Trec clasa 7.Nu invat bine(dar nici chiar asa rau daca iau un 5 il eau ca l-am meritat nu ca i sa facut mila profesorului de mine )Notele mele sunt de obicei 5, 6, 7.Imi place sa ajut persoane chiar daca acestea nu m-au ajutat niciodata, vreau sa le demostrez ca ii ajut chiar daca nu ma ajuta(fac asta de cateva ori daca le cer ajutoru si nu ma ajuta nu ii mai ajut nici eu). Petrec mult timp la calculator.Desi poate nu se observa dar sunt atenta la orice detaliu si orice miscare pe care o face cineva chiar atunci cand te astepti mai putin.Prieteni(amici) ma stiu drept o fata care te poate ajuta oricand ai nevoie, o persoana fara fite, ne laudaroasa care se fereste sa spuna lucruri gen(secrete ) sau sa spun lucruri personale ale prietenilor apropiati sau orece lucru legat de prietenii apropiatii.

Nu suport persoanele inganfate fitoase sunt pline de ele.

Daca imi gresesti te iert dar te tin minte toata viata

Iubesc animalele foarte mult si imi doresc nespus de mult o sora(dar sunt constienta ca nu se poate sa am una sau ma rog un frate)

Inainte sa judec pe cineva ma gandesc de ce a facut ce a facut ma pun in pielea lui si apoi comentez.

Mi-e frica sa nu ma ranesc de aceia nu fac lucruri care ma pot ranii

Sunt claostrofoba

Imi e frica de intruneric, Imi e frica sa nu patesc ceva (sa ma lovesc sau ceva de genu)

Imi e lene sa fac orcie lucru (nu exagerez imi e lene sa ma duc la w. c)

Daca nu suport pe cineva nu suport si gata poate sa imi dea si bani daca nu o suport nu imi pot schimba parerea despre ea(de obicei nu suport persoanele care mau umilit canva sau mau ranit intr-un fel sau altu, persoanele care imi vorbesc urat, fitosi fitoatele) Ma pot inprieteni cu ei dar nu voi uita niciodata ce mi-au facut si in inima mea va fi o ura pentru ei indiferent cat de brusc s-ar schimba in favoarea mea

Nu ascult manele sau muzica populara, rock

Am o pisica si un cainte (cainele il am de 6 ani si pisica de 5 ani) Imi iubesc mai mult pisica

Daca un prieten apropiat mi-a facut ceva nu tin ura pe el (doar de aia se numeste prieten apropiat)

Imi place sa ma imbrac catus de cat la moda

Imi vizitez bunica zilnic

Imi doresc un pui de gaina sau de rata foarte mult

ZCz am mai pus odata intrebarea asta dar nu am primit raspunsuri As vrea ca de data asta sa primesc mai multe:D funta

Vam spus in mare parte cum sunt eu

Intrebarea e :

Ce parere aveti despre mine?:)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi se rupe, vrei laude? Ai cerut o parere, iar parerile sunt impartite - negative, pozitive si inexistente. Eu am o parere negativa pentru ca esti o laudaroasa, plictisitoare, agramata etc. din ce a reiesit de mai sus. Vrei doar sa iti hranim orgoliul, dar mie nu imi pasa daca te ranesc sau stupidul tau.

10 răspunsuri:
| Andrei233 a răspuns:

Ai gresit site-ul happy

| carminaburana43 a răspuns:

Esti o adolescenta foarte simpatica dar totusi nu esti fericita pentru ca asculti melodii triste.Ce te face atit de trista Raisa draga? Nu ai prieteni-e?

| InDePeNdEntGiRl a răspuns:

Esti inca un copil.impresia mea e asta din ceea ce ai scis, poate ca in realitate esti diferita.

| Mălinuşaaa a răspuns:

@Andrei are dreptate laughing Ce putem noi sa facem.sa fii sanatoasa mai bine pune mana pe carte daca tot nu inveti bine big grin

| TeoPT a răspuns:

Degeaba ai scris toate astea, nimeni nu-și poate face păreri despre tine decât atunci când va ajunge să te vadă în viața reală.

| Divineeee a răspuns:

Daca nu ma puteti ajuta cu ceva mai bine tinetiva gura! Va pierdeti timpul vostru de nimic spunandu-mi mie ca gresesc siteul facanduma sa ma simt penibil si pe langa asta va mai luat si stupid asa ca nu mai vorbiti pe langa subiect ca nu luati funda daca ma jigniti!

| AnnonnimGirrl a răspuns:

Andrei ai maareee dreptate. Draga mea, te ajuta pe tine la/cu ceva ce credem noi despre tine? Oricum nu suntem de unde esti tu(banuiesc ca nu toti) si nu are sens sa pui o astfel de intrebarewinking
Aici incercam sa ajutam oamenii de aceea site-ul se numeste "toti pentru unu"winking
Si inca ceva.Nu te mira ca nu a raspuns multa lume pentru ca pe mine una m-ai plictisit de la primele randuri,dar mi-am spus:"hai sa citesc mai departe, sa vad, poate chiar are nevoie de ajutorul meu"!
Acum iti urez bafta in continuare la tot ce vrei sa faci in viata(daca ai vreun gand sa faci ceva cu viata ta)!
P.S:Nu avem cum sa iti raspundem la intrebare pentru ca noi trebuie sa ne convingem de ceea ce ai zis tu despre tine. Poate ca nu esti asa sau poate ca asa crezi tu ca esti!
La revedere!

| Mălinuşaaa a răspuns:

Vad ca la toate raspunsurile care au dreptate nu prea iti comvin si ai dat "nefolositor" si "Stupid" laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Fetiiitsaaa,
dar ea nu realizeaza ca raspunsurile pe care le-a votat cu „nefolositor" sau „stupid" sunt de fapt cele mai folositoare pentru ca nu o lingusesc si o ajuta sa inteleaga adevarul.

| Simo0Sim a răspuns:

suta in suta ai gresit site ul
daca vr sa scrii despre tine pe undeva scrie prin casa saupe pereti camerei tale dar te-as sfatuii sa acoperi dupa aia cu posere ca sa nu vada parintiwinking