In timp! Ai sa cunosti oameni noi, ai sa-ti dai seama ca n-ai de ce sa te temi.Vei avea fel si fel de relatii cu oameni diferiti si-ti vei da seama ca trebuie sa-fi fie teama sau rusine de nimeni si nimic.Ma rog, in limitele bunului simt.Esti o persoana mai sensibila.Si Nu forta tupeul sa vina!
Si eu am fost la fel. Daca esti timida cu prietenii tai(n-ai de ce)simte-te in largul tau.Pana la urma sunt prietenii tai si cu ei(cred)ca poti vorbi despre aproape orice.Adu vorba de un subiect comun, discutati-l.Eu de cand am prietenii pe care-i am sunt mai crazy,cant,sar,dansez de fata cu ei(si stiu ca ceea ce fac e bine si tare, deoarece imi sunt prieteni adevarati si nu imi reproseaza!)Incearca sa gandesti inainte de a actiona(asa fac mereu)Fii tu insati! P.S.-nu o lua tare din prima, pentru ca dupa aceea o sa-si dea seama ca e ceva in neregula cu tine! Ia-o treptat.Bafta! Si Sarbatori Fericite!
Creieru e de vina.
Punel la repect.Invata sa te relaxezi si sa te eliberezi de toata energia pe care o ai in plus.
Incearca sa vorbesti cu cineva dupa ora de sport cand esti obosita fizic sa vezi cum e.
Mult noroc.