| LoseMyMind a întrebat:

Buna,TPU help! Din clasa 1 pana in 5 semestru 2 am facut-o la tara si acolo nu prea ma jucam pe calculator si aveam medii mari fiindca ma interesa scoala si imi placea sa invat dar de cand ne-am mutat la oradea acum 3 ani Am dat de dependenta de calculator.nu ma puteam lasa de el stateam ore in siri 9-10 ore pe zi si in zile de scoala pur si simplu nu ma interesa scoala nu stiu cum am ajuns clasa 8 de fiecare data cand veneam de la scoala ma puneam la calculator temele niciodata nu le faceam si nu imi invatam nimic la nici o materie.La matematica sunt bata.....pana in clasa 6 stiu sa fac toate exerctiile mai putin la geometrie nu o inteleg.Am de gand sa ma pun sa imi invat fiindca vreau sa intru la un liceu cat de cat bun cu toate ca nu mi-am invatat 3 ani de zile.La restul materilor mi-e destul de usor sa memorez numa la matematica am probele foarte mari la fiecare test iau 2, 3, 4 notele mele scolare la matematica. o singura data am luat 9 cand m-am pus sa invat prin clasa 7 si nu stiu cum am luat 9 ala. Cum ar trebui sa imi invat la matematica? reiau toate lectiile de unde nu stiu adica din clasa a 6 a si le fac treptat pana in a 8 sau incerc sa fac din clasa 8 si caut exerciti rezolvate pe net si incer sa le rezolv singur si sa le inteleg. Aveti niste sfaturi CUM POT INVATA MAI USOR LA MATEMATICA? IN SPECAIL LA GEOMETRIE.

3 răspunsuri:
| Kanpeki a răspuns:

Nu exista o cale usoara. Repeta formulele de multe ori si fa multe exercitii. Doar prin munca o sa vezi rezultate.
Geometria e fascinanta si odata ce o intelegi, ti se va parea simpla.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poți sa mergi la câteva ore de mate. Dar, dacă nu vrei, poti sa mergi o singura data la o singura ora și sa o rogi pe profa' sa iti scrie niște fise cu lecțiile din clasele 5-8, ca un rezumat sau ceva mai esențial. Ar fi o varianta buna, profesoara cu care fac eu mi-a făcut astfel de fise chiar fără sa-I cer, dar sunt foarte folositoare!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O, și încearcă, ambitioneaza-te sa stai cât mai puțin pe calculator!winking