Nu vreau sa te speri dar chestia cu cazutul de pe pod nu este in regula... s-ar putea sa dai de un negaz. fii atenta in jurul tau si la cei din jurul tau.si eu am avut adesea vise ciudate chiar groaznice... poti dupa ce visezi astfel de lucruri sa iti zici tatal nostru in gand eu asa fac si ma ajuta.mult noroc si ai grija
Si eu visez cateodata asta... Visez ca sunt in cadere de pe o prapastie si parca chiar simt ca m-as arunca. C-am ciudat acest "fenomen ". Si eu m-am gandit la fel ca tine " ca voi muri pe loc sau voi simti durerea " si dupa ce ma trezeam ma simteam cel mai fericit om din lume ca eram acasa in patul meu
Si eu la fel! Am vise de genu asta. odata am visat ca fugeam de moartea mno si eu am senzatii cand dorm si chiar cred ca cad e tare ciudat
A fost un vis ciudat si verisoara mea a avut un asemenea vis de curand iar acum a cazut de pe un pod bine recunosc si ea era bleaga ca nu se dadea mai departe de bara aia si nu stiu cum a cazut doamne ajuta acum este bine
*vorba;*bucuroasa*; spuneam*(scuzati greselile de scriere, este din cauza ca nu mai ma uit la tastatura cand scriu si ma grabesc). Va multumesc si scuzati categoria!
In visul acela cu bunica ta.am avut un vis asemanator doar ca era cu bunicul meu D-zeu sa il ierte.Eram la o masa cu familia, toti erau bucurosi, eu stateam exact langa bunicul meu, am stat putin pe ganduri si l'am intrebat cu zambetul pe fata daca el nu a murit? el s-a uitat la mine si a spus ca nu.atunci l-am luat in brate.eram foarte fericita. apoi m-am trezit.mi s-a parut un vis ciudat.m-am gandit toata ziua la el.
Nu inseamna nimic, trebuie sa fi... sa zicem putin,, inapoiat'' sa crezi ca ti se va intampla ce ai visat.
Ai auzit si tu de expresiile,, in visele tale'' sau,, asa ai visat az'noapte?''
Astea cu visele ca e semn rau si toate tampenile sunt chesti din cele mai vechi timpuri inventate desigur de om, ca sa-si bata joc de altii, si vad ca au reusit.
Nu te speria visele nu sunt semne ci proiectia stresului si a tutoror actiunilor tale in subconstient, dar pot fi si alti factori cum ar fi alimentatia.
Si inca o propozitie si am terminat,, Prostu crede tot ce aude, desteptul cerceteaza!''.
Reflecteaza la fraza asta si ai sa vezi ca tot ce inseamna semne, religie, fantome, tampenii, nu exista.
Sper ca te-am ajutat.
Eu creed ca esti plina de ganduri, ar trebui sa faci ordine in vitza ta, adica rezolvati anumite probleme emotionale sau daca esti certata cu parinti sau altcineva impacate cu ei. mi s-a intamplat si mie o dat sa visez ca visez era din cauza problemelor emotionale. Sper ca team ajutaat.
Buna, se zice ca atunci cand visezi cu loarea rosi in cazul tau roca rosie te gandesti la sex nu te supara! dar eu asta am citit pe internet nu cred ca este adevarat. dar sper ca te am fost de folos.PA.