| Byb2001 a întrebat:

Buna TPU, i-am zis lui domnu de sport cand l-am intalnit pe hol daca imi accepta si m e cererea si mi-a zis ca nu, credeti ca nu imi accepta din cauza ca i-am dat likeuri inainte?

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu iti accepta pentru ca este matur in gandire. si insurat. Nu se incurca cu toate puștoaicele care ii trimit cereri.

Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Poti fi sigura si convinsa ca nu ti-a acceptat cererea de a face parte din echipa pe care o conduce/antreneaza sau o pregateste din cauza a ceea ce ai precizat in intrebarea ta postata tot aici pe TPU in data de în 26 Mai | Byb2001 a întrebat :
Vi s-a intamplat sa va placa de un profesor? Mie imi place de profesorul de sport,... bla, bla, bla.
Profesorul evita sa ajunga in situatia de a te avea in preajma sa.
Astfel ca raspunsul corect l-ai intuit chiar tu prin ceea ce ai exprimat in ultima propozitie a intrebarii tale. Multa sanatate!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cred că nu.

| Invictusman a răspuns:

Lui timidul89 ii place de tine, de ce nu ii oferi o șansă? Tu crezi ca proful se uita la tine? Fix la tine?
Sora ta ce mai face?

| Byb2001 explică (pentru Invictusman):

E bine sora mea, poate ii oferhappy

| Invictusman a răspuns (pentru Byb2001):

Ma bucur. Te mai duci dincolo la frații tai? Cu sora ta cum va rămâne? O iei și pe ea cu tine?
Câți ani are sora?

| Byb2001 explică (pentru Invictusman):

Da o sa ma duc la fratii mei dupa liceu, sora mea nu vine pentru ca nu este chiar sora mea adevarata doar a stat cu mine in casa cateva luni si ea ramane in oras, are 17 ani ca mine