| Byb2001 a întrebat:

Buna TPU, i-am zis lui domnu de sport cand l-am intalnit pe hol daca imi accepta si m e cererea si mi-a zis ca nu, credeti ca nu imi accepta din cauza ca i-am dat likeuri inainte?

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu iti accepta pentru ca este matur in gandire. si insurat. Nu se incurca cu toate puștoaicele care ii trimit cereri.

| Violleta2022 a răspuns:

Cerere pentru ce?
Vrei sa intri intr-un club sportiv, sa faci curat in sala de sport, la ce fel de cerere te referi?

| Byb2001 explică (pentru Violleta2022):

Cererea de Facebook

| Violleta2022 a răspuns (pentru Byb2001):

Facebookul nu este o platforma scolara, ci una privata unde profesorul este pruieten cu oamnei de varsta lui, cu fosti colegi de facultate, nu cu elevi de la scoala lui.
Din pacate, chiar inteleg de ce nu vrea sa se traga de sireturi cu copii din scoala lui, fiindca el este profesor si voi elevi si relatia asta se va pastra cel putin cat esti elev la scoala aceea.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Byb2001):

Si-a dat seama cine esti, ce hram porti si cat te duce mintea si nu vrea sa-si puna mintea cu tine. In plus, cu tine stie omul in ce belea ar intra.

| corbulalbrosu a răspuns:

Poti fi sigura si convinsa ca nu ti-a acceptat cererea de a face parte din echipa pe care o conduce/antreneaza sau o pregateste din cauza a ceea ce ai precizat in intrebarea ta postata tot aici pe TPU in data de în 26 Mai | Byb2001 a întrebat :
Vi s-a intamplat sa va placa de un profesor? Mie imi place de profesorul de sport,... bla, bla, bla.
Profesorul evita sa ajunga in situatia de a te avea in preajma sa.
Astfel ca raspunsul corect l-ai intuit chiar tu prin ceea ce ai exprimat in ultima propozitie a intrebarii tale. Multa sanatate!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cred că nu.

| Invictusman a răspuns:

Lui timidul89 ii place de tine, de ce nu ii oferi o șansă? Tu crezi ca proful se uita la tine? Fix la tine?
Sora ta ce mai face?

| Byb2001 explică (pentru Invictusman):

E bine sora mea, poate ii oferhappy

| Invictusman a răspuns (pentru Byb2001):

Ma bucur. Te mai duci dincolo la frații tai? Cu sora ta cum va rămâne? O iei și pe ea cu tine?
Câți ani are sora?

| Byb2001 explică (pentru Invictusman):

Da o sa ma duc la fratii mei dupa liceu, sora mea nu vine pentru ca nu este chiar sora mea adevarata doar a stat cu mine in casa cateva luni si ea ramane in oras, are 17 ani ca mine