Eu nu am nici o treaba cu pocaitii,nu sunt de-a lor dar sa iti spu ceva:ai maaare grija la vestimentatie!
eu am mers la o nunta de ceva din-astia,nu stiu exact ce rau si iti dai seama cum se merge la noi la nunta,fustita sexi,par,machiaj,etc! dintr toate prietenele mele a mea era cea mai scurta si noi nemaifiind la ssemenea evenimente de ale lor habar nu aveam ce ne asteapta noi eram din oradea,nunta in arad!
si cand am intrat in biserica la ei,tota klumea la mine:-o:-o aaaa:-o eu cu rochita mea
dupa ce am iesit afara mi-a zis un prieten ca a zis ceva batran "uita-te la asta ca a venit dezbracata")
si bineinteles ale lor erau toate cu rochii pana in pamant,nemachiate aproape deloc,poate putina pudra si ccu capul acoperit! eu tapata, machiata si etc
iti dai seama ce penibil)
dar mna, nu ne-a avertizat nimeni inainte! mai ales pe mine ca intotdeuna sochez cu tinutele mele pentru ca sunt foarte stricta in ceea ce priveste vestimentatia si imi place sa fiu mereu cea mai cea
asa ca ai grija!
maine o sa iti spun cam despre ce e vb daca te mai intereseaza ca am o prietena de aceeasi religie! o sun la dimineata si o intreb si o sa iti spun
Deci,am vb cu prietena mea acum si mi-a zis ca trebuie sa mergi imbracata decent! adica, poti sa iei ceva pantaloni si o camasa sau poti sa iei o fusta pana la genunchi!
cat despre cadou a zis ca trebuie sa duci flori, ca flori se duc de obicei dar nu este neaparat sa iei si ceva cadou! depinde cat de buna prietena iti este! daca vrei sa ii iei cadou a zis ca poti sa ii iei ceva tablou care sa aiba ceva citat din biblie sau ceva tablou cu semnificatie religioasa!
sper ca te-am ajutat!
Hei,pirand-o,facem pariu că ştiu mai multă engleză decât tine,şi MaeRi la un loc? Hai că nu-mi place să mă laud,dar gândeşte-te că faci nişte presupuneri despre o persoană pe care nici nu o cunoşti,şi,care, poate, ţi-e superioară din mai multe puncte de vedere.O zi bună.
Aha...okey doar ca asa s-a inteles oricum...dar chiar daca nu este nevoie.eu nu schimb felu de a vorbi pentru asa ceva,adica nu stiu daca ai observat dar cam toata lumea incepe sa foloseasca jumate engleza jumate romana,si nu numai generatia asta dar si inainte se foloseau., mai ales franceza, vorbeau juma- juma.
Iti dau un sfat : Nu te apropia de sectanti din punct de vedere religios ca o sa-ti schimbe total convingerile asupra religiei, (daca esti ortodoxa, asa sa ramai) in rest puteti avea relatii de prietenie.
Sa ai grija la vestimentatie.Sa ai imbracaminte decenta si in legatura cu cadoul....Cumpara-i o carte religioasa sau un obiect religios.Dar sa ai grija la ce cumperi, sa-r putea sa-i jignesti religia si pe ea. Daca e intelegatoare te iarta. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Eu sunt penticostala. Cred ca stii ca botezul este un legamant cu Dumnezeu in care spui ca vei incerca sa ii urmezi calea. La noi botezul sa face cand esti pregatit sa marturisesti ca nu o sa te lepezi de El. Le recomand tuturor sa mearga la biserica penticostala. Credetima acolo este o alta viata cu oameni care se ajuta intre ei, cu prieteni adevarati.
Irene900 întreabă: