| TigancaTha a întrebat:

Bună TPU!
Și Hristos a Înviat
Săptămâna aste ce vine vreau să mă duc la dermatolog... m-am saturat de coșuri. Am încercat o mulțime de alifii, creme etc și NIMIC!
Am o întrebare!
Care dintre voi ați fost la dermatolog cu aceiași problemă? Iar după ce ați fost, mă rog...ma gândesc că v-a dat tratament, după urmarea tratamentului v-au trecut coșurile? Și-a făcut efectu vizita la dermatolog?
Vreau RĂSPUNS!
Vă mulțumesc foarte mult:*winking

3 răspunsuri:
| helpu a răspuns:

Cosurile nu iti trec de la cremewinking. Cosurile sunt de la varsta. Poti sa te dai cu ce vrei ca nu o sa iti treaca

| Rebecca a răspuns:

Cremele nu fac decat sa iti ingrase tenul. Cumpara faina de malai cu boabele mai mari, adica nu foarte fina. Spala'te pe fata cat de des poti. De fiecare data cand mergi la baie spala'te cu apa si sapun pe fata. Apoi, seara, dupa ce te speli freaca tenul cu faina. si spala'te din nou. In 2 saptamani o sa ai un ten foarte curat. Daca tenul devine uscat, foloseste doar o crema hidratanta. Daca nu iti trec, apoi poti face vizita la dermatolog

| yodeni a răspuns:

Hmm aceeasi problema o am si eu. nu am fost ladermatolog dar a fost o prietena si nu mai are asa de multe. As vrea sa merg dar nu stiu ce imi va face. daca mergi bafta si te rog anunta-ma si pe mine cum a fost!:*