| Tiwis123 a întrebat:

Iar am o problema... ce e drept asta e ceva cam veche dar am ajuns la capatul disperarii. Deci fiti pregatiti pentru. o poveste lunga laughing : Deci, totul a inceput cand eram in clasa I si am cunoscut o fata pe nume Andreea. La scurt timp am devenit cele mai bune prietene si faceam totul impreuna. Totul bine si frumos pana cand pe la noi prin clasa tot umblau chestii din astea despre sex si tot ce tine de asta ( bla, bla, bla). La mintea mea de copil de 7 ani m-am gandit sa scriu un jurnal despre toate astea. L-am tinut ascuns o buna vreme dar la curatenie l-am scos ca sa nu il gaseasca mama. Pt ca am fost neglijenta l-am lasat pe masa din sufrageria. Mamei i-a atras atentia si l-a deschis. M-a luat deoparte si m-a luat la rost iar eu de frica am dat toata vina pe prietena mea, Andreea. De atunci mama mi-a interzis sa mai am vreo legatura cu ea. Si nici nu am mai reusit sa mai gasesc un prieten ca ea. Acum, dupa ani buni de la incident eu ma inteleg in continuare bine cu Andreea doar ca mama nu si-a schimbat parerea despre ea. Am incercat sa o conving ca Andreea s-a schimbat, ca nu mai e copilul ala mic si prost de 7 ani. Ca s-a maturizat, dar mama nici nu a vrut sa auda. Credeti-ma ca am incercat tot ca mi-a stat in putinta sa fac dar nu am reusit sa o conving pe mama. De aceea va cer voua ajutorul pentru. ca eu nu mai am solutii. Astept raspunsuri, cel mai bun primeste Funda :X

6 răspunsuri:
| Andrei233 a răspuns:

Pai si acum pe ce clasa esti? A 2-a? happy

| Tiwis123 explică (pentru Andrei233):

Nu, nu sunt in clasa a doua. Pute-ai sa iti dai si singur seama daca te uitai mai bine, pentru. ca am precizat. happy Dar la ce s ma astept oh go on

| Catcherintherye a răspuns:

Mai asteapta ceva si eu sunt in situatia asta: o prietena de-a mea a venit la scoala cu bratari aprox.pana la cot si mama mi-a facut observatie ca eu purtam o bratara si i-am aratat ce bratari avea prietena si nu ma mai lasat s vb cu ea...totusi vreas a ptrecem revelionul impreuna thinking oricum mai asteapta cv timp sau i-ai jurnalul si zii k l-ai inlocuit accidental cu caietu d fizica d l Andreea si ca nici nu stiai ce scrie in el si scrie pe el amintiri din clasa 1...sau nu stiu alt cv blushing))

| TeUrSsCsYtEiUbEsC a răspuns:

Hai mahlaughingchiar nu a uitat?straight facenaspasadce conteaza daca maica'ta nu o place?straight facedeah konteaza sa te intelegi u bine cu ea.rest...

| cristisp a răspuns:

Trebuia sa spui adevarul de la inceput

| FataBruneta12 a răspuns:

Spune-i mamei tale ca tu ai batuto la cap incontinuu sa scrie acel jurnal poate rusesty sa o convingi thinking sau spune-i adevarul ca u l-ai scris sau spune-i ca u la-i scris impreuna cu ea. Daca vrei ia id meu fata_cu_breton12. poate mai imi vin idei pana atunci! Bafta oricum!