| Bubulutsaa a întrebat:

Iar am venit. cu o prolema straight face. am avut un iubit, acum 2 ani. am stat cu el. ne-am despartit. ne-am impacat. si tot asawinking. faza e. ca m-a inselat cu cateva fete. adica. practic s-a despartit de mine. pentru ele. si acum. s-a intors la mine. am petrecut multe clipe frumoase impreuna. ba chiar a alergat dupa mine sa-mi aduca telefonul. cand il pierdusem langa el. in drumul spre casa. da.straight face multe clipe frumoase. dar u'l pot ierta pentru ce mi-a facut. ceva in sufletul meu. imi zice s-o fac. dar nu stiu straight face. voi ce parere aveti?:d. astept raspunsuri sincere. si argumente. nu face de genu` 'cinte te-a facut sa suferi? mikey mouse?' sau 'nu e treaba noastra ' si alte chestii de genuwinking. dau FUNDA.

Răspuns Câştigător
| andreeabuzz a răspuns:

Heey pai stii el e un ipocrit pentru ca te-a lasat pentru o alta fata si dupa aia a venit iar la tinesad stii dragostea se bazeaza pe sinceritate, si devotament, sa iubesti persoana iubita mai mulut ca orice! pentru ca ea iti va fi alaturi la bine si la greu, eu spun sa te aduni bine bine adunati gandurile si ceva din tine.

| Bubulutsaa explică (pentru andreeabuzz):

Multumesc pentru raspuns. cred c'am sa-ti ascult sfatul. dar astept mai multe pareri puppy dog eyes33

| Bubulutsaa explică (pentru andreeabuzz):

Asa am facut puppy dog eyes33. l'am refuzatt :d mersii de sfat :*

12 răspunsuri:
| furtunika23 a răspuns:

Parerea mea este: faptul ca dupa ce te-a inselat de mai multe ori a revenit din nou la tine este un fel de dovada de iubire, pentru ca probabil si-a dat seama singur si a ajuns la concluzia ca nu merita sa te piarda pentru altele, si ca tu valorezi mai multhappyiar aceste lucruri(inselatul) la barbati e un mod de cmparare sau de a-si dovedi singuri ca au nevoie de tine si nu de celelaltehappyeu sper s treci peste ast asi sa va impacati, daca va intelegeti nu merita sa pierzi clipe frumoase pentru niste scapari... zambeste, daca s-a intors inseamna ca si-a dat seama ce era sa piardahappybafta

| Bubulutsaa explică (pentru furtunika23):

Poate ca s-a intors la mine. pentru ca celelalte fete nu au mai vrut sa fie cu el. nu pentru ca ma iubeste. ca daca m-ar fi iubit. macar putin. nu mi-ar fi facut asta. probabil ca ai si tu dreptate. in multe privinte. o sa ma gandesc bine inainte sa fac vr-o greseala. Mulrumesc Mult :*

| furtunika23 a răspuns (pentru Bubulutsaa):

Pai daca s-a intors la tine doar pentru ca celelalte nu au mai vrut sa fie cu el, se schimba situatiahappynu il lasa sa te foloseasca ca refugiu pentru dezamagirile luihappyaspectul asa nu l-am stiut de aceea am zis c s-a intors pentru ca si-a dat seama c esti mai valoroasa pentru el decat celelaltehappyin cazul asta trebuie sa fii atenta, nu il lasa sa te foloseascahappybafta:*

| EgoFiet a răspuns:

Il iubesti? impacate frate cu el! _))

| Bubulutsaa explică (pentru EgoFiet):

Asta e ideea. ca nu-l mai placwinking. dar tin la el. sau cel putin tineam.

| EgoFiet a răspuns (pentru Bubulutsaa):

Ok, asta e decizia ta! Te pupa Skitt.

| Bubulutsaa explică (pentru EgoFiet):

Skittles. nicoleta...

| EgoFiet a răspuns (pentru Bubulutsaa):

Dap

| butterflyone a răspuns:

Sincer acum... te-a lasat pentru alta fata? nu te merita. Ca s-a intors la tine. sunt doua solutii. Ori te iubeste cum s-a mai zis, ori... a fost parasit si s-a intors din nou la tine de plictiseala. Consider ca asa sunt multi. Sincer chiar nu stiu ce sa-ti zic, incearca sa vezi cum se comporta, ti-a dovedit pana acum ca te iubeste? ti-a spus te iubesc? poti face o comparatie intre relatia voastra si cea care a avut`o cu celealte fete/cealalta fata pentru care te-a lasat? Asta mi se pare important, sa vezi si sa-ti arate ca TE IUBESTE, nu sa-ti spuna!

| puisor98 a răspuns:

Intr-un fel stiu prin ce treci,dar poate el chiar te-a iubit si inca te iubeste de asta s-a intors la tine,adica pe celelalte le-a konsiderat doar o aventura happy si poate de asta s-a despartit de tine pentru ele,adica intr-un fel sa nu te faca sa suferi si mai tare crezand ca te considera una dintre ele (o aventura) poate a facut-o sa te protejeze,pentru o fata e greu sa treaca prin asa ceva,stiu straight face dar tu nu ai nevoie de parerile noastre,cei dp TPU nu au cum sa inteleaga relatia voastra,ai spus ca ati avut multe clipe frumi,dar aici ai scos-o in evidenta pe cea mai rea, uite eu zic sa faci ce-ti spune inima happy u ai fost cu el, nu eu si niciunu dp TPU, tu il cunosti, alegerea iti apartir, daca consideri k ar merita o a2a sansa,impakate cu el,dar ai grija,exista posibilitatea sa o mai faca iar,depinde cum este el, daca il cunosti si mai ai incredere in el, dar asa sunt baieti, majoritatea fetelor trec prin asta sad din pacate. daca am face si noi la fel am fi konsiderate curve, dar ei ca fac asta cica sunt smecheri bla bla bla, mult noroc si ai grija ce alegi happy