| IubesteEa a întrebat:

Buna TPU ieri a iesit tipul de care imi place si eu m-am suparat ca nu m-a bagat inseama si cand s-a dus colega mea la magazin se uita dupa ea, apoi cand am venit eu s-a uitat la mine (si prietena mea oana mi-a spus cand alergam sa ma prinda ea se uita la mine respectivul si zambea 1.de ce? apoi am plecat cu o fata de 9 ani la fratisu care fratisu e fostul iubit al colegei mele (inca se mai iubesc)eu m-am suparat pe colega mea ca ea s-a dus acolo unde era si cel de care imi place si fostul ei iubit a intins-o pe jos si m-am suparat findca nu stiu daca cel de care imi place se uita la ea dar nu cred, asa am plecat cu aia mica la fratisu si a mai venit unul si am mers toti 3 impreuna si X se uita dupa mine pana cand am plecat acolo adica cand am plecat din parc pana la un alt loc 2.de ce? si colega mea mi-a zis intr-o zi ca el s-a uitat la ea dupa s-a uitat in jur si mi-a zis ca se uita dupa mine 3.asa sa fie? tin sa spun ca el stie ca il iubesc i-am trimis mesaj nu a raspuns la ea, iar a doua zis mi-a trimis mesaj cu ce fac 4. oare de ce se interesa de mine? va rog sa raspundeti cu seriozitate la toate pe rand 1, 2 si dau funda!

3 răspunsuri:
| Handrei a răspuns:

...'the ***?confused

| Sicmao a răspuns:

Nu zău dacă nu eşti penibilă. Hai totuşi să-ţi zic ce să faci chit că abia poţi pricepe ceva din mizeria asta pe care ai făcut-o. Ia-l deoparte şi pune-l să-ţi răspundă dacă te place şi el, chestii, atracţie reciprocă, dacă e pozitiv, te descurci tu, dacă e negativ, o ştergi. Ce să mai! Succes laughing

| WhatMeanLove a răspuns:

Mda...chiar ca nu se prea inteleg multe. Ce inteleg eu e ca baiatul de care iti place se uita dupa altele.Nu e un motiv sa renunti la el, apropo amavut si eu o problema in care cea mai buna prietena a mea e indragostita de baiatul de care-mi place mie.Sti,nu renunta la un baiat doar pentru ca se uita dupa altele sau ca altele se uita dupa el, cucereste-l, daca nu merge, e doar un baiat ca oricare altul, nu incepe cu inghetata si cu filmele triste daca nu te place.Adica,chiar daca ti-ar fi greu, nu merita.