| βέiiiβiiişoor a întrebat:

Buna TPU :|

Ieri a stat un verisor de'al meu la calculator. Eu nu am putut sa vad ce face pentru ca nu am fost acasa. Bun mie nu imi merge winamp'ul iar el mi-a downloadat un winamp[nu imi merge pentru ca am un virus, si mi se intrerupe si nu stiu de ce; vreau sa imi fac calculatoru da nu am cd, ma rog]. Eu in dimineata asta l'am sters din C. Iar acum nu imi mai merg boxele:(((. [nu le'am incercat inainte sa sterg programu.] Sa fie din cauza ca am sters winamp'ul?

E bagat in priza si in unitate ca eu am un beculet verde si e aprins [ de astea http://www.google.ro/......tp?/imgres r:6, s:0&tx=136&ty=91 cu tot cu aia mare].

P.S.Ala care trebuie bagat in unitate cand il ating de ceva de aude in boxe...
Ce as putea face eu sa mearga. Macar preventiv pana chem pe cineva care cunoaste bine calculatoarele sa mi'l fac? Nu rezist fara boxe :((((((.

Help:((

Fundoi :(( :|

2 răspunsuri:
| ταξιδιώτης a răspuns:

Nu era nimic deosebit cu winampul, a schimbat setarile sunetului la ouput...atat.La ouput setezi tipul placii de sunet al pc-ului.

| Bellabelutsag a răspuns:

Boxele nu au treaba cu winappull stai linistita poate nu fac firele acelea contact sau trebuie sa umbli jos in bara la setari la boxee uitate pe acolo ca poate iti va mergehappy