| Popescu_Roxana_1990 a întrebat:

ieri am fost intr.un club la un bal si m-a deranjat ca la celelalte fete tot veneau baieti se băgau in seama numai la mine nu a venit nimeni, de ce? Eram machiata super arătam superb dupa părerea mea si a câtorva fete care chiar le.au placat.Machiajul nu era strident...dar dc nu ma băgat si pe mine in seama un baiat? Era aiurea alea dansau cu o grămada iar eu mai singura...

12 răspunsuri:
| William a răspuns:

Pune o poza cu tine si o poza cu acele fete la care se duceau toti baietii sa va comparam.

| Popescu_Roxana_1990 explică (pentru William):

Nu am poza cu toate ca nu a fost balul meu si nu le.am cunoscut încât sa facem poze dar era una plinuță îmbrăcată ca mamaia dar era mai dezinvolta, dansa etc probabil de asta nu ma băgat nimeni in seama ca am stat mai potolită si oi fi părut mai încrezută sau fițoasa?

| William a răspuns (pentru Popescu_Roxana_1990):

Cel mai probabil baietii nu te considera atractiva, altfel se gasea cineva sa te abordeze chiar daca esti mai timida.

| Popescu_Roxana_1990 explică (pentru William):

Da posibil si asta...dar cum e o persoana atractiva adica te referi la fizic (fizic plăcut) sau la caracter (gesturi )? laughing

| William a răspuns (pentru Popescu_Roxana_1990):

Fizic.

| mihai69 a răspuns:

Uneori, chiar și frumusețea poate intimida.

| neutrino a răspuns:

Gusturile nu se pot discuta si tu esti singura in masura sa stii cauzele esecului tau. Poate ca esti prea mica de ani, poate ca esti prea mare, poate ca esti prea frumoasa si i-ai intimidat pe toti!

| peperonies a răspuns:

Pune niste poze si iti zicem noi de ce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi, poate nu le plăcea de tine. Poate într-o zi vei întâlni pe cineva la care îi va place. Nu te supăra, fii tu însăți, nu încerca să fii ceea ce nu esti.;-)

| anonim1efect a răspuns:

Depinde in mare parte si cum esti perceputa de ceilalti

| anonim1efect a răspuns:

Poate tipul vrea sa te vada si nu stie cum sa faca laughing