| georgianacr a întrebat:

Ieri am gasit intamplator o verigheta si vreau sa stiu daca e aur sau nu. La mijloc are o dunga gri si am scris cu ea pe perete si a scris ca un creion. Inauntru scrie 385 si mai este un numar dar nu pot sa imi dau seama, cred ca a fost purtata. Ma puteti ajuta? Multumesc dau fundita.

Răspuns Câştigător
| ριтιq a răspuns:

Du'te la un bijutier nu cred ca iti ia foarte mult 10-15 lei pentru. un test, sau poate chiar nimic! O poti vinde si scoti bani!

| georgianacr explică (pentru ριтιq):

Este foarte mare mie imi incap 2 degete rolling on the floor multumesc :*

7 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Poti picura pe ea cativa stropi de acid dintr-o baterie auto.Ai grija sa nu atingi hainele sau pielea. Daca o picuri si o lasi un minut, apoi o stergi si ramane intacta, e aur.

| ριтιq a răspuns (pentru Danut_Popa_1961):

Este putin cam periculos cu acidul din baterie! Cred ca ai cam uitat chimie!

| Danut_Popa_1961 a răspuns (pentru ριтιq):

Daca nu-i cunosteam efectul, nu specificam sa nu atinga cu el pielea sau hainele.Iar despre chimie... electrolitul din bateria auto are intre 22-26% concentratie, asa ca nu prezinta risc de ardere, doar putina usturime...

| Yaesmin a răspuns:

Du-te si vorbeste cu un bijutier.

| iulick28 a răspuns:

Bună, dacă este inscripționată cu un nume care începe cu I, te rog să-mi spui; ofer recompensă.

| Musat_Elena_Catalina_1984 a răspuns:

Buna,
Intamplator sotul meu a pierdut verigheta, cumva cea gasita de tine este gravata in interior? Daca da, sunt dispusa sa platesc recompensa.
Multumesc.