| florentina_9904 a întrebat:

Ieri am mers la aqua parca si m-am ars de la soare iar acum ma ustura pielea aveti vreun remediu ca sa nu ma mai usture? Fundaaaa.

Răspuns Câştigător
| alexa141 a răspuns:

Da.te cu iaurt sau smantana.dar trebuie sa fie reci.si dupa aia fa.ti o baie ca o sa duhneasca...happy

10 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

...laptele

| Malphas a răspuns:

Încearcă o cremă sau un gel pe bază de Aloe Vera. Se găseşte la farmacie şi nu e foarte scump. Baftă!
P.S. Data viitoare să foloseşti o cremă de protecţie solară.

| Deathx a răspuns:

Heihappy
Trebuie sa te ungi cu iaurt pe partea in care te`ai bronzat f.tare.acest iaurt simplu si pus la timp, face minuni ! pielea o sa-l absoarba repede, asa ca mai ungem o data... ! dupa ce am uns peste tot unde e nevoie... trebuie neaparat sa te hidratezi dar numai cu apa ! adica trebuie sa bei apa simpla si nu prea rece. multa apa. asta ptr. ca sa dai corpului inapoi, ce a pierdut stand la soare asa mult !
Sper ca te-am ajutat:*

| Dizz a răspuns:

Cumpără-ți un spray sau gel răcoritor după plajă sau special pentru arsuri. Vei simți ceva rece și răcoritor după ce îl aplici. Știu cum este și eu am pățit. Mi-am luat acel spray răcoritor și m-am dat câteva zile și mi-a trecut. Sper că ţi-am fost de folos. Take care :*!

P.S. : Iaurtul calmează, de asemenea. happy

| Cristian3 a răspuns:

Pune iaurt unde te ustura. intra repede in piele. o sezatie placuta si mai pui o data dupa. big grin sper ca te-am ajutat big grin

| SloOpY a răspuns:

Incearca laptele hidratant regenerant dupa plaja de la gerovital plant...eu am avut si chiar functioneaza...il gasesti prin farmacii
sper ca te-am ajutat bafta:*
funda?:*

| Dianaa94 a răspuns:

Iaurt

| andre3ea_1248 a răspuns:

Poate o sa razi de ceea ce iti voi spune.dar un remediu "de la bunica" ar fi iaurtul.trebuie doar sa iti cumperi un iaurt simplu(nu conteaza pretul)si sa te dai cu el pe zonele unde te ustura.acesta are efectul de racorire si te asigur ca pielea nu o sa te mai usture. dupa ce te dai trebuie sa stai cam 10-15 min ca sa intre in piele dupa care nu vei mai avea probleme. sper ca te-am ajutat:*

| AlexaMaria090997 a răspuns:

Poti sa iti dai cu iaurt natural.happy

| Ics9999 a răspuns:

Poti sa pui pe arsuri urmatoarele lucruri : Otet,Ceai,Lapte,Iaurt,Aloe Vera,Faina de ovaz,Bicarbonat,Castraveti,Oua,Miere, Rosii(s-ar putea sa te usture), Mustar dar cel mai important crema de soare sau crema hidratanta. Vezi mai multe pe http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1793