| Hamilton a întrebat:

Bună, TPU!

Ieri am plâns din cauza unei neînțelegeri pe care am avut-o cu un prieten acum o lună și peste care el nu reușește să treacă.

Înainte, mă înțelegeam foarte bine cu el și îmi dădea multe semne de viață. Poate că mai făceam și glume stupide, însă, de când s-a întors la liceu, s-a schimbat complet, atât ca persoană, cât și în privința așteptărilor. (A lipsit aproximativ o lună din cauza unei introspecții.)

Într-o vineri, pentru că mă plictiseam pe telefon, i-am făcut un banc prin niște stickere legate de prima noastră întâlnire. (Un fel de role-playing prin replici). Probabil că l-a înțeles, dar mi-a răspuns într-un mod ironic, care mi s-a părut neplăcut. M-a întrebat dacă nu cumva sunt schizofrenică, ținând o conversație cu mine însămi, deși eu făcusem doar o glumă. L-am rugat frumos să nu mai facă astfel de glume despre schizofrenie, pentru că niciodată nu m-au amuzat, ba dimpotrivă, m-au afectat sufletește. În trecut, cineva obișnuia să nu mă înțeleagă și să mă jignească în acest fel sau chiar mai rău.

Din păcate, el a luat-o foarte personal și a crezut că vreau să-l schimb sau să-l manipulez. A început să aibă reacții foarte ciudate și urâte față de mine. De atunci, nu mai are chef de mine și se comportă distant, fără să-mi mai dea vreun semn de viață, așa cum făcea în toamnă. Nu înțeleg unde am greșit, atâta timp cât m-am exprimat frumos.

Țin foarte mult la el. L-am văzut mereu ca pe un băiat înțelept și blând, care știe să dea sfaturi bune. În plus, a fost primul băiat cu care am ieșit vreodată în oraș, deoarece nu prea aveam prieteni băieți în gimnaziu. Îmi este greu să renunț la această prietenie și aș vrea să ne împăcăm cumva.

Cum credeți că aș putea aborda subiectul?
Cum ar trebui să vorbesc cu el de acum încolo, având în vedere că mi-am măsurat glumele și am încercat să nu mai fac unele care nu-i plăceau, dar, în prezent, rolurile s-au inversat?

Mi-am cerut scuze, dar mi-ar fi plăcut ca el să fie mai atent la mesajele scrise. Am fost foarte afectată și nu mă așteptam la o astfel de reacție.

Aștept răspunsurile voastre, indiferent de opinie.

8 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Da-i pace, oamenii se schimba, in special la varsta voastra.

| Hamilton explică (pentru siriusblack98):

Adevărat frate, smr.
Chiar este o persoană mai sensibilă.
Dar cum aș putea face?
Cum să mă comport cu el pentru a mă împaca sau să-l abordez?

| 1onur a răspuns:

Nu ai greșit cu nimic! El ția vorbit greșit!

| 1onur a răspuns (pentru 1onur):

Nu este un copil! Să nu înțeleagă glume! între prieteni!

| Hamilton explică (pentru 1onur):

Știu...
Dar nu prea e în stare să înțeleagă.
Greu va înțelege.
Ce rămâne de făcut?

Dar cum aș putea face?
Cum să mă comport cu el pentru a mă împaca sau să-l abordez?
Dar nici eu nu i-am înțeles gluma lui.
Trebuie să trecem cumva peste amândoi.

| 1onur a răspuns (pentru Hamilton):

Nui prietenul meu. Este al tău.

Ai dreptate.
That's right.
Rămâne de văzut cum îl abordez.
Deocamdată e cam nasol cu el.