anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Ieri am pus intrebarea http://www.TPU.ro/adolescenti/buna-TPU-am-si-eu-o-proble muta-acum-cateva-luni-de-zile-am-cun-un-baiat-care-dupa -cateva-saptamana-mi-a-devenit-un-pr-f-bun_3/. :)Ieri seara baiathul acesta a intrat in vb cu mine si am vb normal ceea ce vb si inainte de a incepe sc.Ideea e ca nu am avut curaj sa ii sp ce simt.Aseara am avut la status Asta este.Il iubesc si el m-a int pe cine..., iar eu i-am sps ca e pus la vrajeala, iar el mi-a spus da da cum sa nu.Astazi nu ne-am intalnit deloc mi s-a parut ca l-am vazut putin dar nu am trec pe langa el ca sa am ocazia sa vb putin si sincer imi este tare dor.Pe mess nu a intrat si mor de nerabdare sa vb. Dar tot e ceva la mijloc care ma retine sa nu ii sp.Adv e ca imi este putin rusine deoarece eu sunt fata si nu stiu cum as parea in ochii lui.Ideea e ca ieri la scoala se uita la mine si zambea dar nu am avut curajul sa ma uit la el deoarece sunt sigura ca isi dadea seama ca il plac.Prietenele ma sfatuiesc ca dupa ore sa ma duc si sa vb cu el dar nu stiu:(:(:(:( ce sa fac.Si asta m-a facut sa va cer si voua parerea inca o data.Va rok mult ajutati-ma:X:X:X:X:X Dau funda mareeeeee de tooooot si larestu VOT.:)

2 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Nu te grabi! Daca te place cu adevarat,va face el primul pas! Tu incearca sa-l faci putin gelos, intra in vorba cu prieteni comuni, si vezi ce reactie are.

| ajutorultau123 a răspuns:

Dai semne ca-l placi atunci va intelege si iti va spune el primul "te iubesc". sper ca te-am ajutat!