Fato, daca e un baiat de treaba ar trebui sa incerci sa vb mai mult cu el, poate ca el va face primul pas.Cred ca ar trebui sa-i dai de inteles ca-l placi, nu sa-i spui pentru ca ar parea penibil, daca isi da seama si vede ca-ti este rusine poate iti va spune ca si el te place, dar daca intelege ca il placi si nu zice si nu face nimic in legatura cu asta inseamna ca nu a fost sa fie. Eu iti urez succes,curaj si ai mare grija sa nu te faci de ras. Cat despre prietenele tale ar fi mai bine sa te abtii, sa nu stai sa le dai detalii, in cele mai multe cazuri atunci cand spui prietenilor prea multe lucruri poti ajunge de rasul scolii din cauza lor sau sa-ti dea sfaturi foarte gresite de invidie si multe altele. Sincer eu prefer site-ul asta pentru intrebari deoarece oamenii iti dau raspunsuri sincere si sfaturi bune, strainii de multe ori prefera sa te ajute, tine minte sfatul asta:"Daca nu te cunosc, nu te pot invidia" cu alte cuvinte nu-ti pot face rau. Iti urez inca o data succes, in astfel de cazuri o sa ai nevoie.