| didixdsgregtrh a întrebat:

ieri am vb cu fostul meu prieten.ne-am despartit acum cateva zile. si aseara imi ziccea ca nu este in apele lui.si ca inca mai tine la mine. voi chiar credeti ca il doare ca ne-am despartit? funda si vot:*

3 răspunsuri:
| BetterThanDrugs a răspuns:

Buna:*
De obicei, baietii au un orgoliu destul de mare.chiar mai mare decat al fetelor=)
Asa ca. daca el ti'a spus ca nu mai este in apele lui.si ca inca tine la tine, probabil ca il doare ca va'ti despartit.sad
Eu spun sa ii mai dai o sansa.si sa va impacati. poate o sa mearga mai bine relatia:*

suucces t pup:*

| AnGeL a răspuns:

Cred ca inca mai tine la tine
dar mai asteapta putin sa vezi reactia lui fata de tine, dupa care poti alege si singura

| StreetDancer a răspuns:

Buna!

Pai poate ca il doare ca v-ati despartit. Daca a tinut la tine cat timp ati fost impreuna sigur ca il doare. E normal.
Acum depinde si cine de cine s-a despartit. Daca tu te-ai despartit de el, nici un dubiu ca sufera deoarece el nu vroia sa puna capat relatiei voastre.
Daca el s-a despartit de tine se poate ca sufera deoarece baietii de multe ori i-au decizii pe moment si nu se gandesc la consecinte si poate ca pe moment asa i-a venit sa se desparta de tine ( si eu am trecut prin acest lucru ) si dupa aceea isi da seama de fapt ce greseala mare a facut.

Acum depinde si de tine pentru ca din ceea ce imi povestesti tu eu inteleg : prin faptul ca el ti-a spsus ca inca mai tine la tine inseamna ca poate el ar mai vrea sa fiti impreuna.

Gandeste-te la ceea ce vrei tu. Daca si tu mai ti la el, v-ati putea impaca. Dar daca nu mai simti nimic pentru el atunci nu te simti vinovata ci doar spune-i ca din punctul tau de vedere relatia s-a terminat acum cateva zile.

Mult succes!