| ioanandrei a întrebat:

Buna TPU.Ieri am vrut sa joc online jocul street sesh 2 si imi trebuia un program....cred ca Adobe flesh game.In fine, ideea e ca odata cu pogramul ala s-a descarcat automat si norton internet security.Acum cateva saptamani am mai descarcat programul asta Adobe flesh game ...aceeasi poveste cu nortonu care se descarca automat, si dupa 2 zile m-am trezit ca nu mai merge sa intru pe mess.Cel care mi-a reparat pc-ul mi-a zis ca e din cauza nortonului care are o sectiune care nu imi permite sa intru pe siteuri de socializare gen yahoo.Si acum imi e frica sa nu mi se intample lafel.Imi puteti spune cum sa-l dezinstalez sau cum sa dezactivez acea optiune?happy fundita promit

Răspuns Câştigător
| Amilik a răspuns:

Intra in start-control panel-norton-uninstall.
http://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/
Dupa cum observi in imaginea la care ti-am dat link exista optiunea de a instala impreuna cu Adobe-ul si Mc Afee. Trebuie sa debifezi optiunea de a instala McAfee(in cazul tau norton) si abia apoi sa dai download.

3 răspunsuri:
| ioanandrei explică:

Amilik...acum e prea tarziu sa mai debifez greseala am facut-o.Si sa stii ca am incercat sa intru in control panel asta a fost prima varianta pe care am incercat-o si nu a mers deoarece nu imi apare nortonu la adde or remuve programs....alta idee?happy

| paul55 a răspuns:

Salut pai daca numai site-urile de socializare nu merg inseamna ca trebuie sa ficsezi ora si data din coltul de jos in partea dreapta si iti zic eu ca trebuie sa chemi un specealist sa iti repare chestia aia cu nortonu.

| ioanandrei explică:

Vad ca acum nu mai imi face probleme vad ca merge bn.Mai astept sa vad daca se strica....si apropo facebookul mergelaughing) in fine multumesc mult tuturor

Întrebări similare