Sa sti ca ai procedat foarte bine...DE ce? Simplu... o prietenie adevarata este mult mai valoroasa decat o relatie de o luna-2.
Succes in continuare... Funda?:d
Da. crede-ma ca este cel mai bine.pentru ca prietena ta era mereu suparata daca nu si si baiatul te lsa, si stricai o frumoasa prietenie.nu merita nici un baiat nimic.asa or fost si pua prietene deale mele.sau certat de la un biaat si in concluzie pe el nu la interesat de niciuna.costea10 are dreptate dar nu in totalitate. poate este geloasa pe calitatile tale, dar tu decizi asta cand simti tu ca asa este.sii va veni si baiatul potrvit.asa ca astepata succes!:*
Depinde si de cum este prietena respctiva. Daca este prietena cu tine doar cand vine vorba de baieti atunci mai bine ai alege prietena. Iar daca iti place mult de baiatul respectiv ai putea sa ii explici prietenei tale ca il placi si ea daca iti este cu adevarat prietena te`ar intelege si te`ar lasa sa fii cu el
sper sa iti fie de folos sfatul meu:*:*:*
Nu. Gesesti. Prietenie? Ha. Ma faci sa rad. Daca era cu adevarat prietena ta nu se supara pe tine. Am si eu prieteni, dar m-au dradat. Puteam fii cu atatea fete, dar nu am fost. Am ales sa imi continuii viata doar cu prietene fete. Cand au ele nevoie de ajutor sa le ajutn. Nu pe falsii mei prieteni.
Deci in concluzie, prietena ta e geloasa pe calitatile tale. Eu cred ca nu iti merita prietenia. Bafta! "fundita"?
Mda...foarte corect baietii vin si pleaca dar o pritenie adevarata poate rezista mult si bine