| Ancutzata a întrebat:

Bună TPU, ieri dupamiaza la scoala prietena mea m-a pus la ling marginea cardului sa vad ce gust are un drog și am lins de curiozitate, pe card era putin praf rămas cum a zdrobit crystal meth, voiam sa încerc de curiozitate, întrebarea mea este acel prafusor de pe marginea cardului și-a făcut efectul fără sa știu eu? Oare sunt dependenta? Am auzit ca dacă e consumat și în doze mici se simt efectele. Țin sa menționez ca n-am simțit nimic.

Răspuns Câştigător
| Elizametti a răspuns:

Nu si-a facut efectul, ca probabil a fost prea putin
Nu, nu esti dependentă, lumea de aici exagerează văd
Si la droguri nu iti pierzi constiinta doar de la atat
A fost prea putin, ca sa simți ceva trebuie sa tragi calumea, nu doar cat ai lins putin cardul
Si nu e sfarsit de lume ca ai vrut sau ai incercat sa vezi cum e, ca toti suntem curiosi de lucruri noi si etc
Doar sa ai grija mai tarziu cu cantitatile mai mari si cu anturajul ca e periculos pana la urma
Iar la scoala nu vine nici o politie si etc, pana nu se afla, atata timp cat nu zice nimeni nimic si sunt dovezi totul e ok

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Felicitari! Acum ai acel drog in sange si iese la orice analiza medicala de detectare a drogurilor pe o perioada de multe saptamani.

Prietena ta a adus un drog la scoala, ceea ce este ilegal si interzis, iar tu l-ai consumat drogul la scoala, ceea ce te face consumatoare si poti avea probleme foarte mari cu Politia si Conducerea scolii, daca se face un test in scoala.
Uite asa te alegi cu dosar penal si posibil exmatriculare de la scoala.

| Ancutzata explică (pentru Violleta2022):

Nu am cum sa am în sânge pentru ca nu simțeam nimic după ce am lins marginea cardului, si nu era o cantitate mare de praf era o rămășiță. Nu simțeam euforie sau ceva.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ancutzata):

Praful respectiv intra imediat in contact cu sangele tau, indiferent ca a fost un lins sau tras pe nas.

| Ancutzata explică (pentru Violleta2022):

Pai de ce nu am avut simptome precum euforie, energie?

| cristialx15 a răspuns (pentru Violleta2022):

Ba nu mi speria fata sau baiatu aiurea

| Violleta2022 a răspuns (pentru cristialx15):

Dupa cum vad tu esti braileanul de 15 anisori, cu dureri de burta... cum iti mai este acum?
Ai primit tratament? Ti-ai revenit?

| Elizametti a răspuns (pentru Ancutzata):

Nu si-a facut efectul, ca probabil a fost prea putin
Nu, nu esti dependentă, lumea de aici exagerează văd
Si la droguri nu iti pierzi constiinta doar de la atat
A fost prea putin, ca sa simți ceva trebuie sa tragi calumea, nu doar cat ai lins putin cardul
Si nu e sfarsit de lume ca ai vrut sau ai incercat sa vezi cum e, ca toti suntem curiosi de lucruri noi si etc
Doar sa ai grija mai tarziu cu cantitatile mai mari si cu anturajul ca e periculos pana la urma
Iar la scoala nu vine nici o politie si etc, pana nu se afla, atata timp cat nu zice nimeni nimic si sunt dovezi totul e ok

| sierra1 a răspuns:

"am lins de curiozitate, pe card era putin praf... oare sunt dependenta?"

dacă mâine faci o criză de ceva dacă nu lingi iar cardul ăla, ești. Dacă nu, nu ești.

| VoidEternal a răspuns:

Schimba-ti anturajul. Nici măcar nu glumesc.