| blackheart26 a întrebat:

Ieri in pauza am fost cu cea mai buna prietena a mea la baie, când am ajuns la toaleta prietena mea a făcut efectiv pe ea, s-a panicat și a început sa plângă de nervi, nu stiam cum sa o ajut așa ca am stat in baie pana la sfârșitul pauzei, când am venit in clasa profa era deja la ora, ne-am scuzat și ne-am asezat in bănci, in pauza următoare colegii au ras de ea și au făcut mișto, a vrut sa plece dar nu putem părăsi incinta școlii pana la terminarea cursurilor, a plâns încontinuu și îi este rusine, azi nu ne-am văzut pentru ca nu a venit la școala, ce i-ați sugera sa facă? Este o persoana foarte orgolioasa și încăpățânată fiind zodia taur.

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să uite ce zodie este. Și taurii mai fac pe ei. Să vină la școală. Colegii o să uite. Nu este o rușine să ai un moment de slăbiciune care nu depinde de tine.

| blackheart26 explică (pentru sadrian46):

Asta i-am zis și eu, dar nu intelege, zice ca pentru ea este o rusine prea mare!

| sadrian46 a răspuns (pentru blackheart26):

Dacă i se pare o rușine prea mare, ce riscă să pățească. Este o nuvelă scrisă de I.D. Sârbu, în care un nobil transilvan este în vizită la viitoarea lui logodnică. Este noaptea într-un palat castel, nu știe unde este WC-ul. Are nevoie să facă pipi noaptea și nu își permite să facă pe coridor ca să nu se compromită, să își piardă logodnica. Orgoliu de nobil. Și așa de tare se abține să nu facă pipi, că moare în efortul de a se abține. Este un umor special. Astfel, colega ta, sperăm că nu o să moară de rușine, că ar fi păcat. Ce se poate învăța din nuvelă. Orgoliul te omoară, umorul te salvează.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu conteaza zodia, deci sa trecem peste.
Si daca tot te legi de zodie... eu stiam ca taurii sunt foarte puternici. Asa ca vorbeste cu ea, spune-i ca nu conteaza ce a facut... este normal, doar persoanele ale caror parere nu conteaza rad intr-o asemenea situatie. Sunt copii, zau asa. Persoanele mature rad cu tine, nu de tine. Uite, noi nu radem ^_^. Ar trebui sa te simti mai bine, pardon ea sa se simta mai bine. Asa ca totul este bine, spune-i sa fie puternica si sa uite.

Seara faina va doresc!

| blackheart26 explică (pentru DoarBogdan):

Mulțumim mult! O sa discut cu ea despre cele întâmplate!

| Sofer a răspuns:

Se putea întâmpla oricui. Sa treacă peste.

| SoriSorinHtRC a răspuns:

Ba cred dacs chiar vrea să facă cv părerea mea este sa mute școala sau clasa
Că mereu o sa se simtă prost sau o să facă colegii mișto de ea...e spre binele ei sa mute școala sau clasa