10. tpu.ro - un site adresat somitatilor curioase care viziteaza cancan, libertatea si hi5. Este site-ul pe care ajungi cand cauti pe goagle "cum sa [orice]?". Nu conteaza ca vrei sa stii ce ulei se potriveste unui motor 2. 0 TDI, de ce ti-a intarziat ciclul 10 zile, de ce te faci lemn daca bei Stejar, de ce vibreaza oglinda de cand ai pus tub de bass in portbagaj, cum folosesti cheaturi la Counter Strike – tpu.ro este site-ul unde INTOTDEAUNA vei gasi un raspuns! Ba, sa nu ma intelegeti gresit. Nu am nimi impotriva siteului. E util. Aproape la fel de util ca softpedia. Am intalnit "experti" TPU. Mai exact, o experta. Ce sa zic? O curva proasta care se credea desteapta pamantului. Probabil era fata de treaba dar a stricat-o internetul. In general asa se intampla… sunt fete bune pana dau de videochat, de pedofili pe hi5, de proxeneti etc
Mi se pare o tampenie. Mie imi place TPU. M-ai de graba el este retardatul. Un exemplu:,, La tate si cur, fa!``RETARDAT COMPLET
,, Cam asta este TPU. Util, nu? Pentru unii.,, Raspunsul meu in legatura cu asta: Pe mine nu ma intereseaza. Eu intru pe TPU ca sa ajut si ca sa fiu ajutata. Deci, ar trebui sa nu-i mai ascultam pe altii. Sa ne vedem de treaba noastra si sa nu ne uitam in spate. Numai bine!
ala cu id-u e tare.Asta e, n-ai ce face.Adevarul este ca mai nou chiar genul acesta de intrebari sunt pe TPU.Pentru fiecare rahatel se intreaba "vai oare ce sa fac?" "ma mai iubeste?"
Anul trecut vedeai din ani in pasti o intrebare de genu "imi face cineva tema?", acum vezi la fiecare 5 minute "ba, dati-mi un site cu referate" sau "Faceti-mi o compunere despre bla bla bla"
Mai nou ne ocupam cu facut teme de clasa a IV-a sau cu combinatul copiilor de 8-9 ani.
te pup:*
Gura rea manca P. a mea intelegi deci astia sunt niste cacati care critica ce e bun si imi pune hi5 sa ma pis pe hi5 si tot ce azis bun acolo ca era toccmai invers oricum nu's d'zeu sa cric nimic dar e un cretin cel care a scormonit astea despre TPU bft in continuare
Hmm un pic mai murdar?
poate exagerat de urat.
si felul in care comenteaza acele intrebari de pe acest site lasa multtt de dorit!
In concluzie bloger-ul nu are pic da educatie!
Ma intreb oare dc se mai fac si unele bloguri, in genul acestuia?! pentru a jigni persoanele, site-urile s. a. m. d?
Ce va ajunge Romania noastra cu niste persoane ca acestea?
Da`i pace!
ii adv ca unii pun niste intr mai " prostesti "!
dar noh. nu toti!
unii` chiar au nevoie de un sprijin si se adreseaza acestui site!
in fine!
ce sa-i facem daca e pr0st!
mai nimic!
pr0stul tot pr0st ramane!
Michaela89 întreabă: