| FunkPunk a întrebat:

Ieri m-am certat cu o fata pe care o credeam prietena mea si mi-a dovedit ca nu ma suporta ce sa ii zic ca sa o doara tare? Va rooog ajutati-ma si nu vreau rasp cum ar fi:nu trebuie sa vordesti urat cu ea las-o in pace si nu o mai baga in seama... Funda si voot

2 răspunsuri:
| rEbE98 a răspuns:

Hei du-te la ea sau cand te intalnesti cu ea si spune-i sau na intreab-o de ce nu te suporta? si dupa aceea ii ceri iertare pentru ce ai facut... daca nu te iarta inseamna ca si-a gasit o alta prietena

| BluLăvzIu a răspuns:

Pai chiar nu trebuie sa vorbiti urat. Poti sa o intrebi de ce nu te suporta si ce s-a intamplat cu ea in ultima vreme, presupun ca inainte erati prietene bune.Parerea meabig grinaca asazisa cea mai buna prietena/o prietena zice ca nu te suporta sau mai bine iti dovedeste ca nu te suporta este invidie, gelozie la mijloc. Poate ca atunci cand v-ati ea logic ca nu te cunostea si nu stia ca va fi geloasa pe tine. Daca dupa ce o intrebi iti spune ceva mai urat eu zic ca aceea nu este o prietena adevarata.Crede-ma sunt in aceeasi situatie ca tine. Funda?