Poate te-ai ras la pasarica, fiindca vaginul se afla in totalitate in pelvisul tau si nu ai cum ajunge la el.
De spalat la pasarica trebuie sa te speli de 2 ri pe zi, ca asa este normal si igienic, nu doar ca te-ai ras acolo.
Este normal sa te manance, fiindca te-ai ras, de aceea se epileaza fetele cu ceara, ca sa nu se irite si sa nu apara bube purulente pe pasarica.
Totusi nu inteleg cine te-a sfatuit sa-ti razi pasarica la 12 ani, si de ce?
Nu am 12 ani și am spus vagin ca sa nu spun direct și nu știam cum sa zic altfel
Bineinteles ca ai 12 ani, doar ca tu nu ai habar ca tot ce declari aici, se gaseste in istoricul intrebarilor tale.
Uite aici, declaratia ta:
"în 16 Mai | Anonima6754 a întrebat:
Buna TPU, am 12 ani jumate si as vrea o schimbare de look..."
https://www.tpu.ro/......rul-saten/
?♀️?♀️?♀️ Din 16 mai pana acum am putut implini cei 13 ani ))
Din 16 Mai pana in 6 iulie(azi), sunt doar 1.5 luni, nu 6 luni, deci AI INCA 12 ani.
Invata putina matematica, ca te faci de rusine pe aici.
Si ce conteaza? Daca am implinit 13? Ce copil de 5 ani de gradinita esti si ai tai nu stiu ce faci pe telefon? Pe bune acum, trebuie sa treaca 6 luni de cand am implinit 13 ani ca sa zic ca am 13 ani? Esti nebuna ori ce drqqq
Daca la 12 ani vorbesti in halul asta cu un adult, cred ca vei avea mulet de suferit in viata. Halal parinti ai, daca nu-s capabili sa te educe si sa te invete sa vorbesti respectuos.
Folosește o crema de aloe Vera de fiecare data când te razi acolo sa nu te mai mănânce sau irite.
Crema de aloe vera calmeaza, sau cea de galbenele; iti recomand sa te epilezi cu crema depilatoare, cu lama te poti taia si sa iti creasca firele pe sub piele, prea mare bataia de cap