Le spui colegilor ca a mai trebuit sa te duci la ziua altei persoane, iar mamei tale ii spui:
*cum sa fie 8 seara tarziu? cred ca si p tine te lasau parintii mai tarziu.
*nici macar nu s-a dat mancarea(esti proasta? cum sa ma iei cand nici macar aperitivul nu s-a dat->>asta nu ii spui,este doar ceea ce gandesti )
*multi adolescenti
de varsta mea fac lucruri groaznice:se drogheaza,fumeaza etc
*iar eu pana la urma ce am facut? M-AM DUS DOOAR LA ZIUA UNUI COLEG!
*din cauza ta toti colegii vor rade de mine
*macar puteai sa ma suni inainte sa vii sa ma iei
Cam asta ai putea sa ii spui, insa sa fii hotarata, sa te impui si poate te va intelege:*
Funda?
Si eu sunt cuminte.am numai 13 ani si sincer chiar nu o inteleg pe mama ta.parintii mei is altfel is de treaba dar cam cat de protectoare poate fi o mama daca is ia copilul cupa 2 ore acasa? mai ales cand e cuminte si stau cu colegii ...thoamne
Pai nici eu nu o inteleg
Nu esti singura, sa fi sigura. Sunt sigura ca si prietenii tai au mai trecut prin asemenea momente. Pana la urma nu e vina ta, deci nu ar trebui sa te simti penibila. La urmatoarea petrecere ii spui mamei tale ca te-ai simtit prost ca ai plecat prima, si ai vrea sa stai mai mult. Succes! :*
Pai la scoala poti zice ca a intervenit o problema legata de sanatatea unui membru al familiei iar mamei tale ii poati zice ca : nu poti sta dupa fusta ei tot timpul tu trebuie sa te dezvolti si ea nu ar trebui sa te opreasca sa o faci. Sper ca te-am ajutat Funda?