| Didu09 a întrebat:

Iimi place de un coleg de clasa. Si eu, de felul meu sunt mai rusinoasa. As vrea sa discut mai mult cu el si sa fiu mai apropiata de el, dar nu stiu cum sa fac asta din moment ce sunt mai timida. Imi doresc sa pot discuta mai mult cu el. Pentru ca daca voi discuta cu el poate vom fom fi mai apropiati unul fata de celalalt si poate vom fi si impreuna.

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cu timiditatea n-o sa faci nimic in viata. O sa ai parte doar de esecuri si lucruri luate mereu de altul cu mai mult tupeu. Probabil asta va fi si cazul cu acest baiat. E si el om ca si tine, si el are emotii si toate cele, e perfect normal. Invata sa te iubesti, sa constientizezi ca esti la fel de buna ca oricine altcineva. E normal sa ai mici emotii in preajma unei persoane pe care o admiri, dar nu trebuie sa te duci la el si sa faci ca o copila disperata, sa tremuri in fata lui de parca ar fi vreo zeitate, vei reusi doar sa te faci de ras. Invata sa-ti stapanesti emotiile si sa-i arati ca esti o persoana de treaba, matura, amuzanta cu care se poate discuta. Gaseste puncte comune cu el si eventual incearca sa te apropii de el si prin mediul virtual deoarece persoanelor timide le e de obicei mai usor sa se exprime cu adevarat prin acest mod.

| cristimihailov a răspuns:

Buna,

Poate vad eu putin mai la rece problema, dar de departe se vede asa:

- Daca nu iei tu initiativa sa faci ceva, atunci alta o sa ia aceasta initiativa si o sa fie cu el, iar tu o sa stai sa te uiti la ei cum se gigiulesc.

- Daca iei tu initiativa, atunci o sa il ai.

E doar chestie de alegere. Nu mereu nu plac toate lucrurile pe care le facem, dar na... nu se spune ca, pentru a ajunge la miere ar trebui sa treci de albine?

Si daca te gandesti ca el este mierea, iar sentimentele de timiditate sunt albinele...