| LuLusHooOr a întrebat:

Buna TPU il plac pe un baiat denis si nu stiu cum sa fac ca si el sa ma placa adica stiu de la prieteni lui ca el ma place dar au zis ca ii este rusine sa-mi spuna asta. el este scorpion (zodia) poate ceva sfaturi multumesc anticipat! Punctee si fundii!

Răspuns Câştigător
| deutza_3778 a răspuns:

Pai...eu sunt scorpionbatting eyelashes si da imi e am rusine poate asa ii este si lui sa isi arate sentimentele!
Poate ii e frica sa si le manifeste din cauza ca poate...cine stie poate e prea indragostit de tine si nu stie cum sa iti arate asta fara sa te sperie. Daca e vb cu el pe mess si vezi ce simte si de ce nu iti arata e simte.Baftakiss

3 răspunsuri:
| whiterose26 a răspuns:

Pai daca stii ca te place, de ce trebuie sa mai faci ceva ca sa ii placi? Daca e o chimie intre voi si tu simti asta, mergi la el si intreaba-l daca nu vrea sa iesiti intr-o seara impreuna.Vei vedea in ce mod iti va raspunde. Daca va iesi, cu siguranta te place si sigur va fi foarte frumoasa experienta. Daca refuza, el pierde, nu tu! Sper ca te-am ajutat.Bafta:*

| FaraIdeiDeNume a răspuns:

Zodiei scorpion ii este in general teama sa zica chesti care i-ar putea afecta viata.Trebuie sa-i spui tu! daca va spune nu va fi din cauza ca doar pentru ca il i-a gura pe dinainte si totusi va vrea sa fie cu tine si iti va spune cerandu-si scuze.(garantat!)

| andreea1108 a răspuns:

Scorpionii in general sunt mai timizi.Incearca sa vorbesti mai mult cu el daca tot il placi si cu siguranta se va lega ceva frumos intre voi:angrydoar daca prietenii lui nu mint si el chiar te place). succes:* si anunta-ne ce ai rezolvathee hee! funditabatting eyelashes?