Una din cele mai interesante intrebari puse azi.
Da, m-ar tine putin in suspans si as incerca sa aflu.
As pastra cadoul cu mare placere, cui nu ii place sa primeasca? Mi-as intreba cunoscutii daca au vreo idee sau daca imi ascund ceva. Sau incep o investigatie sa vad diverse indicii legate de acea cutie, poate simbolizeaza ceva, ma duce undeva.
Sau ar putea fi o surpriza de la o ruda.
Sau, cine stie .
Dat fiind ca este un obiect valoros, mi-e greu sa cred ca ar putea fi o farsa.
Bafta.
Da de ce nu? cred ca sunt destul de simpatice aceste gesturi depinde si cine le face pana la urma
Da l-as pastra si as si purta bratara sau lanticul si daca e o sa se auda zvonuri.Si as si afla dela cine e.
Pai pastrez cadoul...adica...e la mine la usa, numele meu, deci? Dar cred ca m-ar interesa si cine l-o pus acolo.
E interesant. Pai, cum a spus si @JulieAndreeaB, stie foarte multe detalii despre tine, asta inseamna ca ii trezesti un oarecare interes. Cel mai probabil e sa fi fost adus de vreun baiat, pentru ca ma gandesc ca o prietena nu ti-ar face astfel de surprize. Eu una as fi foarte placut surprinsa si as incerca sa aflu de unde provine cadoul, as intreba un vecin, sau m`as gandi cui i-am trezit interesul in ultimul timp.
Pai eu m-as interesa cine este persoana care mi l-a dat, si daca as gasi-o as pastra cadou daca e de la o persoana speciala.
Da.as afla Insa, te gandesti ca cel care iti lasa cadoul te cunoaste destul de bine Stie detalii.nume,unde locuiesti, ce iti face placere etc.deci nu e greu de aflat