Du-te la o farmacie si cumpara o crema de galbenele.este f buna, vei avea fata fina..si un sapun cu glicerina!
Aha,pai eu pur si simplu am vrut sa incerc altceva, adica imi place sapunul dove, data trecuta cand am avut m.am dat cu un unguent FLUOCINOLON si mi.a trecut intr.o sapt de tot, oricum stiu ca e buna crema de galbenele si am acasa
Nu iti da cu sapun dove ci cumprati de la farmacie unul special cu glicerina...da e buna si fluocinolon.dar cea de galbenele o poti da pe intreaga fata, nu doar in zonele afectate, te dai cu ea inainte de culcare!
Poate am sa-mi mai cumpar sapun cu glicerina ca era fain si m.a ajutat cu ce aveam nevoie atunci
Pai cel cu glicerina te ajuta in ce probleme ai tu cu tenul, daca te speli cu dove ceea ce ai tu pe fata mai greu vei scapa va dura mai mult, acum e alegerea ta!
Cu siguranta ai dreptate de zici cu atata incredere, probabil ai foslosit si tu sapun cu glicerina dupa cum o spui, deci am sa-mi cumpar.Mersi de sfat
Merci si eu pentru funda! dar importanta este crema de galbenele, vindeca!
Bine:d
Am folosit si sapun cu glicerina...dar dove ce are? ce este in neregula cu el? mi se pare fain, nu usuca deloc pielea si cu timpul ti.o reface