| ClearSky00 a întrebat:

Buna TPU..imi dati niste exemple cum sa abordezi o tipa Facebook care sa para cat de cat interesante sa zic asa nu gen..Hei Ce faci...as vrea ceva mai complex daca se poate.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alege unul din filmele pe care le-a vazut sau cartile pe care le-a citit si de aici poate rezulta o conversatie interesanta, mai inteligenta, decat daca incepi cu like-uri sau "buna cf?". Aceasta abordare nu e pentru toate tipele, ci pentru alea mai cu capul pe umeri.

Răspuns utilizator avertizat
| Wheizii a răspuns:

Te invat eu, in pasi simpli.
1.Iti trebuie un profil ok, decent. Cu cat mai bine, cu atat mai buna parerea ei despre tine.
2.Dai add, daca accepta in mai putin de 3 zile, e bine, daca nu accepta in 3 zile, iti stergi cererea. Sa nu zica ca esti disperat. Ai grija ce fata alegi, nu dai add unui foto-model.
Logic ca daca nu accepta inseamna ca nu vrea sa vorbiti.
3. Daca a dat accept, aici e partea interesanta, trebuie sa se obisnuiasca cu tine, deci.
4.Dai un like, la o postare RECENTA [ atentie, recenta, nu te duci la prima ei postare si dai ador sa zica ca ii cauti prin Facebook ca un disperat].
5.Cauti sa vezi ce ii place, ce pagini urmaresti, urmaresti si tu, vezi la ce da like, ce prieteni aveti in comun, vezi ce posteaza, Astfel, ea o sa zica ca aveti gusturi in comun.
6. Mai trece o zi/ doua, mai dai un like, eventual dai like si la poza de profil.Atentie sa nu dai prea multe.
7. Daca faci asta cu cap, si merge bine treaba, dupa vreo 2 saptamani ea o sa fie obisnuita cu tine pe pagina ei si o sa poti sa incepi o conversatie.
8. Poti sa ii dai mesaj sau comm la o postare recenta, dar trebuie sa fie gandita treaba, sa nu para aiurea, te gandesti tu.
9.In mesaj sa fie ceva amuzant, nu gen ''Hei buna cf?'' ea zice ''bine tu'' si tu gen ''bine'' NU FACE ASTA, e aiurea rau, toti fac asta.
10.De aici incolo vin niste reguli simple de tot, deci sa nu cumva sa scrii prea mult ca pari disperat, sa nu tragi de conversatie prea mult, daca nu ai nimic de zis.o lasi asa. Sa nu depui mai mult interes decat depune ea, asta inseamna ca esti mai interesat decat ea, decat este ea de tine, tu esti, dar nu vrei sa ii arati asta. Nu ii trimite mesaje toata ziua, tu trebuie sa ai o viata, nu stai toata ziua cu gandul la ea. Ai grija ce faci, bafta! Poti sa mai imi dai mesaj, te mai ajut daca e. O zi buna!

| Adry05 a răspuns (pentru Wheizii):

Sfaturile tale sunt foarte bune dar faza aia cu cate un like pe zi mi se pare cam aiurea. Mai bine da like doar daca posteaza ea ceva recent sau ii scrie direct dupa o anumita perioada de timp.

| Wheizii a răspuns (pentru Adry05):

Am zis ''atentie sa nu dai prea multe''

Da, dar eu nu la asta ma refeream ci la faptul ca sa stai zilnic sau la cateva zile sa intri pe profilul ei sa-i mai dai cate un like e dubios si pare disperat. Daca da direct la ce posteaza ea dupa ce s-au imprietenit e mult mai ok si nu pare asa disperat.

Orice sfat e bine venit, daca tu crezi ca asa e mai bine, asa sa fie. happy

Spun cum as privi eu situatia ca fata. big grin Si cred ca si prietene de ale mele daca le-as intreba ar spune acelasi lucru.

Noi sa fim sanatosi.