| McCrush a întrebat:

Buna TPU imi este cam rusine sa va spun vouo dar m-a deskarc si eu.
Am muuuuuulte probleme si vreau sa renunt la ele 4ever dar mi-ar fi greu sa o fac pentru ca o iubesc prea mult pe mama. plzzz ajutor

Răspuns Câştigător
| nononono1111111111 a răspuns:

STai...deci mai multe variante:1. fugi de acasa, 2. te (Doamne fereste) sinucizi, 3.esti indragostit/a si ti-e frica.Zi ca sa te putem ajuta dar nu apela la nimic de genul asta te rog.

5 răspunsuri:
| MiK3L a răspuns:

Vrei sa-ti pui capat zilelor sau ce? Calmeaza-te omule. Spune problema si te vom ajuta in felul nostru. Scrie la ce vrei sa te ajutam. happy Calmeaza-te.

| Gaabi32 a răspuns:

Hei.Relaxeazate.nu fa o prostie nu ai voie sa iti iei viata chir daca esti stapan pe ea. unde iti sunt prieteni iuibths sa te sprijine? nu te gandi la chestiile negative ci la cele negative incearca sa gasesti sprijin langa anumite persoane la care ti si sa te duci la un psiholog.Trebuie sa treci peste.in viata sunt perioade rele si bune, urate si frumoase.Trebuie sa treci peste ele chiar daca e greu.:X:X:X:X

| justagirl21 a răspuns:

Fii deschis fata de mama ta, nu trebuie sa gandesti asa! capul sus! poate daca-i spui problemele tale, te va ajuta! ps: o relatie in familie se realizeaza prin muuuuuuuuulta comunicare! as ca succes! vei avea nevoie!

| ΛŁ3ЖΔЙĐЯΔ a răspuns:

Doamne, tu vrei sa iti iei viata? :O :O calmeaza-te Alex, calm calm! toate problemele trec desi par ca te vor urmarii mereu, nu e asa. vor trece, ai rabdare, nu merita sa faci ceva ce cu siguranta nu vrei dar iti pare singura cale acum. Incearca sa vorbesti cu mama ta, cu prietenii adevarati care sa te asculte, sa te descarci undeva si sa cauti solutii in viata ASTA nu dincolo! Ai grija de tine, nu mai gandi negativ si vezi lucrurile frumoase din viata. cand esti la pamant, lasa toate gandurile deoparte si incearca sa te pierzi in alt univers.incearca sa desenezi de exemplu. e un fel de terapie. big grin dar e cel mai bine sa vb cu cinevawinking mult Noroc

| McCrush explică:

Toti mi-ati fost folositori si va multumesc!kiss