anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de o fata dar ea ma considera doar cel mai bun prieten. Cum sa procedez? fundabig grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prea multi baieti "sufera" de "boala" asta.laughing
Mie mi s-a intamplat de trei ori pana acum ca cei mai buni prieteni sa se indragosteasca de mine [ dar numai unul a reusit sa devina mai mult de atat], asa ca pot sa-ti spun cum au procedat fara problemelaughing
Stiau de la inceput ca nu va fi usor pentru ca eu am...sa-i spunem personaliate puternica [ dar e mai mult incapatanare].
Pentru inceput a parut ca acceptat ceea ce i-am spus si ca s-a impacat cu ideea.Mai apoi devenise ca un scai, oriunde eram eu, era si el si era foarte gentil.In sensul ca eu sunt foarte impiedicata si uituca, atunci cand ma impiedicam imi ridica ce imprastiam pe jos, sau ma prindea pe mine, iar cand uitam imi aducea aminte.Usor usor a facut in asa fel incat sa devin dependenta de el pentru ca stia de ce am nevoie sau nu oricand si ma simteam protejata langa el.
Si cu multa rabdare [ si crede-ma ca a avut rabdare de fier cu mine laughing] cu putin tact si inteligenta m-a "convins".
Presupun ca ar trebui sa petreci mai mult timp cu ea si sa fii dragut adica ar trebui sa ai cateun moment romantic [ dar nu prea mult o data ca nu e bine].
BAFTA!

3 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Spune-i ce simti.cel mai simplu lucru pe care il poti face.
tocmai pentru ca sunteti prieteni,va cunoaste-ti, si are incredere in tine, deci ati sarit un hop.

| keyti a răspuns:

Daca nu are iubit,poti sa incerti si tu sa fii mai amuzant si putin mai retras,sa nu-i atragi prea multa atentie(cum ar fi sa o faci geloasa).Iar daca are iubit si il iubeste nespus de mult, exista doar o posibilitate sa astepti pina ce o sa se desparta de el, iar dupa aia cooncepi farmecul tau.

| AnNa_2342 a răspuns:

Hmm parerea mea e ca daca ii vei spune ce simti te ia de fraier. Bine asta depinde siu de firea fetei pe care o placi. Ar fi bine sa petreci cat mai mult timp cu ea sa fii cat de gasca poti. Sa te comporti cat mai "ok". Sa nu ii arati cat tii la ea. Sau chiar daca ii spui spune-i cu alte cuvinte dai de inteles ii poti batea un apropo. Si daca iti raspunde inseamna ca si ea te place. Daca are prieten si tine la el, ai de munca. Daca tot sunteti prieteni buni cu ocazia asta poti afla ce o deranjaza ce nu ii place la persoana cu care e. Ii poti arata ca tu esti alfel ca ai ce nua re prietenul ei, si asa poti castiga teren. Poti sa incerci sa ii propui direct daca nu are prieten, dar daca totusi are ar fi mai biune sa stai in umbra. Nici tie nu cred ca ti-ar conveni ca un alt baiat sa incerce sa iti ia persoana cu care esti si la care poate chiar tii. Sper sa reusesti sa o faci sa te placa si ea :X