Poi esti sigur ca fata care ti-a zis ca ea te place nu te-a mintit?
Nu se stie nici odata
Asa ca mai bine iai pune urmatoarel intrebari fetei de care iti place:
E adevarat ca ai vorbit cu colega ta de dans despre mine?
Ea mea zis ca simti ceva pentru mine dar tie rusine.adevarat?
Si iassi zice ca nu trebuie sa ii fie rusine...
Iasi zice si dc
Ca mama no sa afle
Si daca afla ce are.
Eu in locul tau asa asi face. Sunt fata dar stiu ce ne place noua si cum am raspunde la intrebare
Funda?
Buna! In primul rand faptul ca este slaba nu inseamna ca nu trebuie sa o placi.Nu trebuie sa le placa lor ci tie.In legatura cu fata care ti-a zis ca fata pe care o placi te place dar nu ti-a zis pentru ca ii este rusinne cred ca nu ar trebuie sa crezi 100%ce spune ea (POATE SA MINTA). Deci nu avea incredere in ea. Da! o poti invita la o cofetarie.De ce nu? Insa nu ii spune direct de ce ti-a zis aceea prietena. Spune-i ca ai vorbit cu ea si ca intr-un fel sau altul aceasta prietena ti-a spus si vrei ca ea sa iti zica ceea ce crede despre tine>SUcces
Vai vai. 13 anisori.in primul rand:multi inainte.in al doilea rand sunteti cam micuti dar asta nu va impiedica sa va indragostiti.nu stiu ce sa zic...ai putea sa o chemi cu tine dar daca vine si amicul tau s a cam stricat treaba.anyway,in nici un caz sa nu ii zici ceva de genu"stii mi a zis fata X ca ma placi". e si mai stanjenitor si chiar va nega totul.trebuie sa o iei usor, sa vb despre alte chestii in primul rand apoi poti aduce asta in discutie.trebuie s a ii spui din nou ca o placi si sa o intrebi daca faptul ca te a refuzat are legatura cu mama ta.chiar daca zice nu tu sa ii spui ceva in genu`"oricum mama nu se va comporta diferit daca vei fi prietena mea pentru ca nu are legatura cu scoala". dar gandeste te asa. daca fata X te a mintit si tipa de care iti place chiar are iubit... e complicata situatia dar sper sa o scoti la capat. sper ca te am ajutat macar putin:d
Multumesc la amandoi dar di pacate pot da funda numai la unu amndoua sunt ff bune sfaturile si ca sa fie egal la funde am dat la curiozitate funda nu te supara si tie ti-as da dar din pacate pot doar la unu.
Eu zic sa nu te complici cu planul ala al tau. spune-i direct si intr-un moment obisnuit ce stii ca a zis ea si ce simti tu. bafta