Ooo deja e cam dificil!
Mie, si fetelor in general, cred, ca nu le prea place sa iasa cu baieti mai mici decat ele!
NU-mi place ca partenerul sa fie mai mic decat mine deoarece simt ca as fi eu baiatul si eu trebuie sa fac pe cavalerul in toata aceasta poveste!
DAca a refuzat fie nu te place, fie nu accepta aceasta discrepanta dintre varste!
Nu stiu daca e bine sa o mai inviti inca o data.Mai bine spune-i ca o placi,vezi cum reactioneaza si incearca,bineinteles daca si ea vrea asta, sa ramaneti prietenii buni; poate peste ani si ani va va folosi asta!
ACESTA E SFATUL MEU: NU O FORTA, NU FI PREA INSISTENT.
Pentru noi fetele, uneori insistent=enervant; si nu cred ca iti doresti sa o superi. Spune-i mai intaica o placi si poate pe urma se infiripa ceva intre voi doi. Daca nu, nu mai insista.
FUnda?
Zic ca fata refuza ca tu esti mai mic decat ea, cauta o fata mai mica sau de acceasi varsta, pe mine daca, m-ar invita un baiat mai mic in oras nu as accepta, sincer
Pai cum ii zic Buna, eu te plac.tu ma placi? suna penibil.o sa o mai invit peste ceva timp sa vad daca accepta de data asta...
Nu mai încerca! ORicât de drăguță ar fi fata pe net, nu va ieși cu tine, ele au nevoie de mașini și de popularitate. Poți să ai bani, poți să fii „șmecher"...dar prejudecățile nu le vei învinge niciodată. Îți faci rău singur.
NUU omulee.NIci macar nu indrazni sa i-o zici in fata! Vorbeste cu ea prin mesaje sau pe mess sau pe facebook Si abordeaza-o cu:Stii c dragostea-i oarba? Asa se intampla si cu mine:cand te vad orbesc! Esti mai stralucitoare decat soarele! Chiardaca afara e noapte cand te vad se face zi! .......Chestii de astea.Doar n-o sa te duci in fata ei si sa-i spui te iubesc si apoi ea sa se uite la tine de parca ai fi un ciudat. DIIING
!
Prima data incerca sa o ti langa tine ca o prietena si apoi sa fiti impreuna. Iar stellahalfofu are dreptate daca e mai mare ca tine deja e foarte dificil.
fa-ti-o prietena.
Da dar incearca sa te apropii de ea mai mult inainte de a o invita.Ea va refuza categoric sa iasa cu un "strain"...Strain cu sensul de persoana care nu o cunoaste cel putin 50%.
MULTA BAFTA!
Pai eu ziceam sa mai stau 1 saptamana 2 si dupa aia sa o invit.tu zici sa vorbesc cu ea..pai daca vorbesc 1-2 saptamani si dupa aia o invit s-ar putea sa zica ca-s disperat.
NU nu nu! GRESESTI TOTAL! ASA O vei puta cunoaste mai bine. Fetelor le place sa stea cu un baiat care o cunoaste, macar putin, pentru ca altfel a-ti pare adoi straini ce vor sa discyte despre afaceri.CREDE-MA CA STIU CE ZIC, DOAR SUNT FATA! Incearca sa-i intrii in gratii, cum s-ar zice, caci o fata se poate indragosti usor daca la mijloc este bun simt, gratie si amabilitate.O fata are nevoie sa fie inteleasa nu folosita.
Ok, o sa mai vorbesc cu ea..desi cred ca asa nu va accepta sa iasa..va zice ca-s un disperat
Sa o lasam pe a ta! Dar daca sfaturile mele dau roade te rog anunta-ma!
lorant101010 întreabă: