Buna!
Nu e niciodata usor sa-t exprimi sentimentele, mai ales daca esti baiat (fara suparare). Consider ca o abordare directa nu prea merge deoarece o cunosti pe fata asta de mult timp. Adica nu stii cum va reactiona daca ii trantesti un buchet de flori in fata si dupa aceea o inviti in oras. Cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesi cu ea, sa-i spui ce simti. Sa fii sincer si sa scapi de emotii ca sa nu tremuri sau balbai ca o ve face sa se simta prost pentru tine. Si ultimul lucru pe care-l vrei e sa iasa cu tine doar din mila! Poti incepe usor, ceva in genul ''As vrea sa-t spun ceva..." si dupa aceea ii spui ca o placi. Fii cat mai sincer posibil si las-o sa-si dea seama de asta!
Buna! Eu ne prea vreau sa ii spun asa direct ca imi place de ea. Vreau asa mai pe ocolisuri sa vad daca si ea simte ceva pentru mine.Mersi de raspuns.
Pai ar trebui pentru incepui sa ii spui un 'buna' sau sa o azuti cand e intr-o situatie nasoala, cand o veti sa ii zaambesti ca ia va reactiona. Daca si ia iti face un gest frumos inseamna ca vrea sa va cunoasteti. Funda
Buna! Stiu cat de greu e atunci cand baietii incearca sa`si exprime sentimentele.La inceput ai poti cere ID-ul si acolo incearca sa vorbesti cat mai mult cu ea pe mai multe subiecte. Apoi incet incet ai poti cere numarul de telefon, apoi o poti invita nu stiu la un suc. Si nu uita zambeste mereu, fetelor le place asta, o poti cuceri cu zambetul tau.Si nu fi mistocar, pentru ca fetelor nu le prea plac baietii care fac misto de ele.Si nu trebuie mereu sa-i arati ca esti fericit, las`o sa-ti vada si partea sentimentala, atunci cand esti suparat. Oricum fii tu insati si sigur te va place.
Sper sa o cuceresti!
Bafta!