| Matei4 a întrebat:

Imi place de o fata. Singurul mod de a interactiona cu ea este instagramul, dar nu prea am cum sa-i dau mesaj pentru ca are 10k fllw si are o gramada de cereri de mesaj de la tot felul de ciudati. Am si un cont fals, de pe care mi-a acceptat cererea de mesaj mai demult si imi vede mesajele...Ce sa fac? Ma pot ajuta cumva de contul ala sa-i aflu parerea despre cum arat? Sau ceva. Dupa aia as vrea sa si vorbesc cu ea de pe contul meu principal. (este in oras cu mine si de la aceeasi scoala)

14 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Gresesti mult prin ce ai spus, se pare ca nu ai invatat nimic din toata treaba asta cu Instagram-Facebook. Gandeste-te ca esti o fata si ai 10.000 de urmaritori sau 5. 0000 prieteni pe Facebook. E clar ca din atatia sunt multi terminati care ii dau mesaje precum vrei sa ii dai si tu. Probabil o sa te bage in seama ne stiind cine esti, iar asa iti dai seama ca e genul de fata care accepta sa vorbeasca cu mai multi tip in acelasi timp, iar in timp iti poate face figura vorbind si cu altul pe Instagram fara ca tu sa nu stii laughing. Daca vrei neaparat sa vorbesti cu ea pe Instagram atunci cand ii dai mesaj prezinta-te ca un baiat din scoala ei, iar daca o sa vorbeasca cu tine o sa fie mult mai easy sa vorbiti in realitate deoarece v-ati cunoscut si ati vorbit cate ceva acolo...nu e ca si cum te duci la scoala la ea si ii spui hei, te plac si chestii de genul deoarece o sa se uite ciudat la tine si nu ar stii cum sa reactioneze, poate pur si simplu pleca dupa ce i-ai spus asta. Si ce vei face apoi? Nimic deoarece o sa crezi ca te-a refuzat si va crede ca esti disperat, asa ca prezinta-te cum ti-am spus si vezi mai departe unde duce discutia, daca te refuza asta e, nu-i problema, macar ai incercat, asa ca succes si poate imi zici ce ti-a spus dupa ce i-ai scris.winking

| Matei4 explică (pentru RobertMoon):

Pai daca nu imi raspunde, singura optiune e sa o abordez fata in fata. Ce sa ii spun?

| MPersephone a răspuns:

Scrie-i direct de pe contul principal. Fii barbat.

| Matei4 explică (pentru MPersephone):

Am scris mai sus ca nu am cum...Ea nu se uita la cereri pentru ca are foarte multe de la ciudati, iar pe contul fals mi-a acceptat mai demult

| Rugulet1 a răspuns (pentru Matei4):

Zii sa îți accepte pe contul principal.PS cum o cheamă? laughing

| XYZ02 a răspuns:

Cum a spus si iLuis daca incepi conversatia online trebuie sa te prezinti ca un baiat din scoala ei, iar daca te ignora si te lasa cu seen in niciun caz sa nu te mai bagi in seama cu ea la scoala asta a iesit din discutie(lasi senzatia ca esti un disperat, ceea ce bineinteles nu vrei sa fi).
Acum mi-ai amintit si mie de propria mea experienta care nu a fost stralucita niciodata online, ii mai auzeam pe ai mei ce vrajesc ei si nu stiu ce, iar eu....ehh nu a fost asa.
Ceea ce mi s-a parut usor a fost fata in fata, unde nu ai nevoie de nimic special, cel putin dupa parerea mea.Incepe discutia cu ceva interesant de obicei o intrebare sau un enunt al unei idei(incearca ceva cat mai original si in acelasi timp sa te intereseaza si pe tine:Uite as fi interesat sa imi vopsesc parul verde,iar pana acum am fost doar descurajat,deci chiar am nevoie de o parere pozitiva de la tine).Fi putin atent la ceea ce iti raspunde la replica ta si comenteaza putin raspunsul ei, iar dupa fa cunostinta cu ea, trebuie sa ai contact fizic(sa dai mana) pentru ca na, nu ti-e frica de ea si cere-i numarul personal sau o pagina sociala, atat.
Fara "vrajeala", fara complimente sau mai stiu eu ce pentru ca asta nu merge niciodata si crede-ma ca a auzit destule de la toti...nu stiu cum sa ii numesc.
Un alt lucru foarte important este sa pari detasat,daca o chemi undeva spune-i ca tu te duci oricum si daca vine ea si daca nu(In seara asta ma duc la o suc,. Vrei sa vii cu mine?)
Si da cam atat,iar daca o inviti undeva si ai obtinut "intalnirea"(la care mergeai si singur daca era nevoie) nu mai vorbi cu ea inainte de a va vedea,pentru ca ti-ai atins obiectivul,ai stabilit data,ai stabilit ora, ai stabilit localul, nu vrei sa vorbesti despre ce o sa faceti sau mai stiu eu ce, nu asta este stupid si ai putea strica totul.
Acum scuza-ma ca aduc asta in vorba si cred ca deja stiai lucrul acesta, dar cel care invita plateste, adica tu(a fost cineva acum cateva zile pe TPU care nu a reusit sa plateasca o inghetata si din nefericire cred ca trecuse de varsta mijlocie).
Mult succes.

| Anonim0310 a răspuns:

Din cauza ca tu vrei sa interactionez cu ea pe Instagram tu devii unul dintre acei ciudatii cel mai bine ar fi sa o abordez fata in fata, incearca sa dezvolti o discutii cu ea cat de scurta dar sa nu pari disperat fii prietenos cu ea ca mai apoi sa iti raspunda la mesaje si sa aprofundezi conversatiile cu ea (parerea mea nu sunt expert )

| Schelling a răspuns:

"are o gramada de cereri de mesaj de la tot felul de ciudati."
Iar tu esti unul dintre ei.

| Matei4 explică (pentru Schelling):

De ce spui asta?

| Schelling a răspuns (pentru Matei4):

Prin ce te deosebesti tu de ciudatii aia?

Prin faptul ca spre deosebire de ei nu vreau sa ii trimit poze cu porcarii si ca sunt din aceeasi scoala cu ea față de ei care sunt din alta tara...

Pff, nu-mi vine sa cred: esti din aceeasi scoala cu ea, dar singurul mod de a interactiona cu ea e Instagram? laughing
Barbatia la ea acasa. Du-te, prietene, in REALITATE, daca intelegi conceptul, si spune-i ce vrei. Esti un ciudat ce se ascunde in spatele ecranului. Oamenii normali vorbesc in realitate intre ei, nu pe retele sociale.
Cat timp esti un stalker pe Instagram si nu ai bunul-simt, sa nu zic barbatia, de a vorbi cu ea in realitate, esti doar un alt ciudat care-i scrie. Are sute de ciudati ca tine, toti ii scrieti mesaje ca niste pampalai, e plictisita si scarbita de asa ceva. Numai cineva care o va aborda in persoana o va "impresiona". Pe net e "tare" oricine.

Ok sa zicem ca ma duc in realitate...CE I ZIC? pe net ii mai zic cf ale alea da in realitate, necunoscând-o, ce i zic?

Oare tatal tau ce i-a zis mamei tale? Ma indoiesc ca ii scria pe Instagram. Inainte de retele de socializare nu existau relatii?
Ii spui exact ce simti si exact ce vrei, eu n-am de unde sa stiu ce simti si ce vrei tu.