| Anne_9288 a întrebat:

TPU!

Imi place de un baiat care este cu un an mai mare ca si mine.Anul acesta s-a transferat in scoala noastra, deci este nou.
Il vad cateodata pe hol si m-as baga in seama cu el, dar nu stiu cum sa-l abordez. EL nu ma cunoaste si nici nu are de unde, ce-i drept.Nu ii cunosc colegii, dar am vazut ca si-a facut ceva prieteni de cand a venit aici.Cum as putea sa ma bag in seama cu el? Ce as putea sa-i zic?

Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| HBK a răspuns:

Stii cine are succes? Cei care au curaj si se automotiveaza in sensul „De ce nu?". Cand e vorba de ce simti, nu poti folosi cuvinte rationale, ar fi absurd. Daca iti place de el, este dreptul tau sa ii transmiti acest mesaj, intr-un fel sau altul. Poti sa intri in vorba cu colegul lui, sa il intrebi ceva. Vei fi mai putin emotionata si el te vede, l-ai si zapaci putin, nu ar stii de fapt care e scopul tau.

3 răspunsuri:
| HBK a răspuns:

Nu vad ce e rau in a-ti face noi prieteni, toate trebuie sa aiba un inceput.Pe langa faptul ca te apropii de el, cu ocazia asta ai putea cunoaste si alti oameni, alte gandiri, conceptii. Orice ai face, NU STA!

| Anne_9288 explică:

Multumesc mult, HBK pentru raspuns. Apreciez foarte mult ca mi-ai raspuns. Dar eu chiar nu cunosc pe nimeni din clasa lui, sau vreun prieten/prietena de'a lui.Nu as avea cum sa fac.

| Anne_9288 explică:

Multumesc mult HBK.Am rezolvat-o.happy