Are 26, cum sa nu aiba iubita, whatever sa spunem ca asa este pana la proba contrarie daca tu ai 16 eu sunt mai mica decat tine dar poate ca te pot ajuta din ce spui tu eu zic ca are o simpatie pentru tine dar ar fi bine sa fii foarte atenta si sa incerci sa te controlezi pentru ca tu deja ne intrebi ce sanse ai sa fii cu el, deci te-ai cam aprins asa nitel nu cred ca un barbat de 26 de ani ar avea o relatie serioasa cu o fata asa de mica dar depinde de ce vrei si tu acum adica gandeste-te daca nu este prea mare diferenta de varsta si ca daca te implici prea mult ai putea fii dezamagita si stiu ca multi m-ar contrzice si ar spune ca varsta nu conteaza daca o sa va apropiati mai mult si o sa discutati sa vezi intentiile lui, la ce bate apropo si te convingi ca poate fii ceva dragut atunci Bafta. Toate fetele au pasiuni pentru cineva uneori si poate si cu tine se intampla la fel si o sa iti cada altu cu tronc la hertz si o sa il uiti acum depinde cat de puternice sunt sentimentele tale pentru el. Pwp numa' bine:*
Salut! si eu am trecut printr-o faza din asta( eu am 15 ani). tipu avea cam 23-24 de ani si mai era si coleg cu tata la serv..ideea ca o relatie din asta nu prea are cum sa mearga in primul rand din simplul fapt ca tu esti minora insa dragostea nu prea tine cont de chestia asta..mai devreme sau mai tarziu vei realiza ca ai nevoie de cineva cu care sa descoperi si sa traiesti adolescenta si tot bagaju cu care ea vine; la 16 ani esti destul de matur incat sa realizezi ca nu prea poate exista o astfel de relatie(el in curand va vrea sa isi intemeieze o familie si tu nu vei fi capabila sa ii oferi asa ceva din cauza varstei). sfatul meu este sa te concentrezi pe iubirile astea trecatoare cu care sa experimentezi inainte sa te arunci in ceva mult prea complicat