| andradapop21 a întrebat:

imi place de un baiat, cineva le-a pus niste intrebari jignitoare despre el pe ask unor prieteni de ai lui, el crede ca am fost eu,i-am dat cerere pe fb, insa nu mi-a acceptat-o, cand i-a murit cineva drag i-am scris :condoleante, el mi-a raspuns, de ziua mea, el statea pe o banca cu un prieten de al lui si i-a spus ca e ziua mea, cred ca stie cateva lucruri despre mine si din cate stiu el le povesteste mult despre mine prieteniilor lui, cand il vad pe strada se uita uneori la mine, uneori se uita drept in fata,il vad de des pe strada avand in vedere ca stam aproape unul de celalalt, il vad des si prin zona in care stau eu, nu stiu ce sa cred, ma place sau nu, avand in vedere ca nu se baga in seama cu mine? oare e timid? ce sa cred? Helpp! DAU FUNDA la cel mai bun raspuns happy

5 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Buna Andra! Daca te placea cu adevarat atunci nu ai fi fost prima suspecta in asta. Daca simte ceva pentru tine atunci o sa realizeze ca a gresit si o sa-ti ceara scuze. Eu unul zic sa fii apropiata de el, cel putin ca pana acum si sa-i dai timp sa se decida, poate ca este timid sau poate ca nu te considera mai mult decat o simpla prietena. Ai rabdare si fii atenta la cum se comporta in preajma ta.O sa-ti dai seama daca te place sau nu din comportament. (O sa fie mai dragut, mai apropiat cu tine) O sa se comporte cu tine diferit fata de celelalte fete.
Deci fii atenta la detalii... poate ca are nevoie de timp ca sa se gandeasca la ce s-a intamplat mai demult si toate cele.
Nu te grabi.
Bafta!

| MidnightR a răspuns:

Gen ii dau eu unuia un telefon si ii spun ca e o bomba in orasul lui.Nu-i dau detalii semnificative, ii spun doar ca va exploda in 5 zile.Si acum eu ma astept ca prostu sa-si dea seama unde e bomba.

N-am din ce sa-mi dau seama daca te place sau nu.
Din ce ai spus reiese doar faptul ca nu sunteti complet straini.

| andradapop21 explică (pentru MidnightR):

Pff pai nu mai stiu ce sa iti spunlaughing intreaba-ma ceva dupa care iti poti da seama

| andradapop21 explică (pentru MidnightR):

Pai intreaba-ma ceva dupa care iti poti da seama

| MidnightR a răspuns (pentru andradapop21):

Problema intre voi esti lipsa TOTALA de comunicarea.Numai asa poti afla daca te place sau nu.