| cameliadenesean121 a întrebat:

imi place de un baiat, cineva le-a pus niste intrebari jignitoare despre el pe ask unor prieteni de ai lui, el crede ca am fost eu,i-am dat cerere pe fb, insa nu mi-a acceptat-o, cand i-a murit cineva drag i-am scris :condoleante, el mi-a raspuns, de ziua mea, el statea pe o banca cu un prieten de al lui si i-a spus ca e ziua mea, cred ca stie cateva lucruri despre mine si din cate stiu el le povesteste mult despre mine prieteniilor lui, cand il vad pe strada se uita uneori la mine, uneori se uita drept in fata, il vad de des pe strada avand in vedere ca stam aproape unul de celalalt, il vad des si prin zona in care stau eu, nu stiu ce sa cred, ma place sau nu, avand in vedere ca nu se baga in seama cu mine? oare e timid? ce sa cred? Helpp! DAU FUNDA la cel mai bun raspuns :*

2 răspunsuri:
| ksuper31 a răspuns:

Ma indoiesc ca te place. Parerea mea, nu da la faţă te rog, am intalnire diseara :-s.

| Daiana01 a răspuns:

E greu de spus ori asta ori doar rade de tine si asta e posibil. Incearca sa va imprieteniti cumva incearca sa vorbesti cu el iar mai incolo lucrurile vor veni de la sine. Succes! Daca mai ai intrebari le poti intreba.