| adddaa a întrebat:

Imi place de un baiat cu 3 ani mai mare decat mine.
Am fost amandoi intr-o tabara in afara tarii impreuna cu un prof, acolo ne-am intalnit pentru prima data.
Intrebarea mea este urmatoarea: ar fi posibil sa fim impreuna? Adica, e cu 3 ani mai mare decat mine si na, plus de asta are bac, el fiind intr-a12a, iar eu abia boboaca laughing
In tabara a fost tot timpul de treaba, daca eram in spatele lui ma lasa sa trec in fata, la poze imi ceda locul lui si statea el in margine, cand am fost la club prima data a venit sa danseze cu mine, dar eu nu mi-am dat seama si am plecat in alta parte sad; tot la club mi-a dat sa beau din „bautura" lui, spunandu-mi ca este prea tare, cand luam masa destul de des ne nimeream unul langa altul (pur si simplu, se intampla).
Ce parere aveti? Sa incerc sa-l caut, ar avea rost? Sau sa-l las in pace si sa-l uit? Oare in tabara ar fi putut fi ceva?
Va rog sa-mi dati un raspuns. big grin
Multumesc anticipat! :* (fundita pentru cea mai sustinuta parere)

Răspuns Câştigător
| Jeanny22 a răspuns:

Wow, chiar pare interesat baiatul, de tine! Cum ai putut sa nu vezi ceea ce era exact in fata ta?
Crezi ca atunci cand vine vorba de iubire, conteaza varsta? (Diferenta dintre parintii mei, este de 9 ani, si sunt fericiti impreuna)
Te sfatuiesc sa-i dai un semn de viata, caci daca chiar te place si nu te-a uitat, inseamna ca va incerca din nou sa te cucereasca. Vrei ca intr-o zi, cand vei sta pe ganduri, sa te intrebi :"Ce-ar fi fost daca?" Vrei sa ai regrete?
Cred ca gesturile lui sunt destul de batatoare la ochi.Ma intreb cum de nu te-a intrebat nimic. Poate are si el reticentele lui, iar atunci va trebui sa-i sari tu in ajutor. Daca va intalniti, ii poti spune ca gesturile sale te-au cucerit, ca...etc.
Sper sa reuseti sa vorbesti cu el! Mult noroc!
Jeanny22!

1 răspuns:
| Andarock a răspuns:

---> Daca este cu 3 ani mai mare ca tine, inseamna ca sunt cam putine sanse sa fiti impreuna, dar este foarte foarte posibil sa te placa dupa ce ati fost in tabara impreuna si ati petrecut mult mult timp impreuna! smug

---> Daca va mai intalniti, va puteti cunoaste mai bine, iar apoi ce va urma numai tu decizi! big grin

---> Numai bine! puppy dog eyes